Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka?
Sziasztok. Nagy szükségem van rátok! Megismerkedtem egy sráccal, 27 éves, én 20 éves vagyok. Ismermerkedtünk egymással majdegtörtént az első tali. Minden a legnagyobb rendben volt. A hétvégét együtt töltöttük. Hihetetlenűl jó hétvége volt, minden olyan csodálatos volt vele. A barátainak a barátnőjeként mutatott be, törődött velem, romantikáztunk, nevettünk együtt. Lejárt a hétvége... Ki jelentették hogy teljes karanténba tették az országot, nem szabad ki menni a házból. 50 kilóméter választ el minket. Az első nap a hétvége után minden jól ment. Utána mintha kicserélték volna és mostanra nem válaszol az üzeneteimre és a telefont sem veszi fel nekem. Nagyon magam alatt vagyok, ez a pár nap alatt nagyon nagyon megkedveltem őt, már az eslő találkozásunkkor azt éretem hogy ő más mint a többi, és már akkor tudtam hogy ő kell nekem.
Minden olyan jól ment, rég voltam ilyen boldog valakivel. Mit tegyek? Tegnap óta nem beszélük. Írjak neki ma is? Vagy mit csináljak? Kérlek segítsetek!
Jellemző ha ilyen a korkülönbség.
Ha tartósabbat akarsz akkor saját korcsoportban keres ami 20-21-22-23 ezek még oké. a 27 éves srácok tudják, hogy a 20 as lányoknak bejönnek és nyert ügyük van. De ha tartósabb kapcsolatra vágynak akkor a saját társaságuk közül választanak többnyire ahol szintén 27 körüliek vannak. Ha ő nem keres akkor hagyd és próbálj túllépni rajta. Szar hát szar de minden párkapcsolat valamilyen szinten szar :p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!