Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha csak szűz fiúval jönnék össze?
18 éves lány vagyok, még nem volt párkapcsolatom, és szűz vagyok. A környezetem (szülők, rokonok stb) már egy ideje kérdezgetik, hogy van-e már valakim, stb, és ez kezd zavaró lenni.
Őszintén, általában nem is vágyom kapcsolatra, megvagyok egyedül is, de néha azért jó lenne. Már többen is próbálkoztak nálam, de tudtam, hogy csak a szexre hajtanak, meg egyáltalán nem érdekeltek, szóval lekoptattam őket.
Nemrég gondolkodtam az ilyen dolgokon, és rájöttem, hogy "félek" ettől az egész szexközpontú világtól, utálom. Mindenhol azt olvasom, hogy minél hamarabb, néhány hete tartó "kapcsolat" után le akarnak feküdni egymással az emberek, merthogy ha nem jó a szex, akkor a kapcsolat sem lehet jó, olyan embert kell keresni, akivel már rögtön jó a szex, stb. Többször is olvastam olyat, hogy kidobják egymást az emberek, mikor kiderül, hogy a másik szűz...
Eldöntöttem, hogy csak szűz fiúval jönnék össze, hogy egymással veszítsük el, ne hasonlíthasson az előző szexpartnereihez, és ne dobjon ki, ha nem vagyok jó az ágyban rögtön elsőre. Meg egy szűz fiú nem fog szakítani, ha megtudja, hogy szűz vagyok (gondolom:D) Mikor ezt elmondtam a barátnőimnek, teljesen hülyének néztek, merthogy "mit akarok egy tapasztalatlan férfitól?" Nyilván azt, hogy együtt szerezzünk tapasztalatot! Ez a gondolkodásmód ennyire nem normális, gáz? Meg amúgy, van esélyem találni valakit, aki szűz még?:D
Mik ezek az előítéletek? :D
Én sem vagyok már szűz, de szűz barátnőt sem hasonlítgattam máshoz, nem csak a szexre mentem (ameddig komolyabban arra nem került a téma nem is tudtam, hogy szűz-e vagy sem, mert nem ez érdekelt, hanem sokkal inkább ő maga), plusz honnan veszed, hogy dobjuk a szűz lányokat? Nem ezen múlik a szeretet, nem számottevő, hogy valaki szűz-e még vagy sem. Nagyon gyerek vagy még, ha ilyen korlátoltan gondolkozol, tényleg jobb, ha még nem lesz kapcsolatod és érsz egy kicsit agyban, mert nagy hülyeség az egész, amit összehordtál.
Szia. Biztos vagyok benne, hogy számtalan privátot kapsz, de én még is csak szeretnélek megerősíteni gondolkodásodban. 18 éves fiúként teljesen egyet értek veled. Én is egy szűz lányra várok. Ne foglalkozz mások véleményével, tedd azt, ami neked jó.
18/f
de 18 évesen mit keresel a tini párkapcsolatokban? ez 16 -17 éveseknek van ez a topik
a tied már a felnőtt párkapcsolatok közé való.
ÉS nem lány vagy hanem nő
az 16 éves lány, a 18 éves már NŐ
Miért lenne gáz?
Bár saját tapasztalatot nem tudok írni, mert még én is szűz vagyok (19L), de azt biztosan tudom, hogy egyik osztálytársam úgy feküdt le a pasijával, hogy mindketten szűzök voltak (ő 17, a pasi 18) s mégis működött a dolog.
Mondjuk az ez alapján való ,,szűrésnek" én se látom sok értelmét. A nem szűzöknek esélyt se adsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!