Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz, ha csak szűz fiúval...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha csak szűz fiúval jönnék össze?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, még nem volt párkapcsolatom, és szűz vagyok. A környezetem (szülők, rokonok stb) már egy ideje kérdezgetik, hogy van-e már valakim, stb, és ez kezd zavaró lenni.

Őszintén, általában nem is vágyom kapcsolatra, megvagyok egyedül is, de néha azért jó lenne. Már többen is próbálkoztak nálam, de tudtam, hogy csak a szexre hajtanak, meg egyáltalán nem érdekeltek, szóval lekoptattam őket.

Nemrég gondolkodtam az ilyen dolgokon, és rájöttem, hogy "félek" ettől az egész szexközpontú világtól, utálom. Mindenhol azt olvasom, hogy minél hamarabb, néhány hete tartó "kapcsolat" után le akarnak feküdni egymással az emberek, merthogy ha nem jó a szex, akkor a kapcsolat sem lehet jó, olyan embert kell keresni, akivel már rögtön jó a szex, stb. Többször is olvastam olyat, hogy kidobják egymást az emberek, mikor kiderül, hogy a másik szűz...

Eldöntöttem, hogy csak szűz fiúval jönnék össze, hogy egymással veszítsük el, ne hasonlíthasson az előző szexpartnereihez, és ne dobjon ki, ha nem vagyok jó az ágyban rögtön elsőre. Meg egy szűz fiú nem fog szakítani, ha megtudja, hogy szűz vagyok (gondolom:D) Mikor ezt elmondtam a barátnőimnek, teljesen hülyének néztek, merthogy "mit akarok egy tapasztalatlan férfitól?" Nyilván azt, hogy együtt szerezzünk tapasztalatot! Ez a gondolkodásmód ennyire nem normális, gáz? Meg amúgy, van esélyem találni valakit, aki szűz még?:D

2020. márc. 24. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Hülyeség így szűrni. A barátnőidnek van igaza.
2020. márc. 24. 20:51
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Miért lenne gáz? Szerintem meg pont természetes és vonzó.

Sokkal szebb úgy, hogy az egészben van valami ártatlanság.

2020. márc. 24. 20:52
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Azzal meg ne foglalkozz, hogy mit mondanak a barátnőid, meg az a hülye világ odakint, abban a teljes zürzavarban amiben vannak, hagyd azt csak meg nekik.

Én mindig olyan lányt szerettem volna, aki mellett egy tavaszi esős napon, kinyithatom az ablakot, és csendben hallgatnánk a kopogását, mig lassan lemegy a nap, benne a madárdalokkal.

A szerelem és ami vele jár, egy felső világ, egy lelki magaslat, ahova csak az jut el, aki oda is vágyódik.

2020. márc. 24. 20:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek kettessel veled. Én is úgy vagyok vele, hogy szex miatt ne szakítson senki egymással. Én is szűz vagyok még.
2020. márc. 24. 20:59
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

pff hányok a sok nyáltól ami itt folyik.

Tudnád kedves kérdez, hogy valójában mit gondolnak és akarnak akik itt a nyálukat csorgatják, hogy mennyire szép meg jó a gondolatod..

Mind csak azért hízeleg, mert ő akar nálad lyukasztani, és reménykedik, hátha így megtetszenek majd neked, és összejössz velük.

Láss át a szitán, ne dőlj be a sok nyálnak!

2020. márc. 24. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

Milyen jó hely lenne a világ, ha minden nő így gondolkodna.

Férfi is természetesen.

2020. márc. 24. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Itt csak egy a gond, mégpedig az, hogy bárki bekamuzhatja, hogy szűz.
2020. márc. 24. 21:14
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
#5 lehet furcsa, de nem mindenki egy proli
2020. márc. 24. 21:22
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Én nem vagyok szűz már (sajnos), de ha azon mullik simán várnék hónapokig a lányra, ha azon mullik 7-8 hónap is simán menne.

Nem hasonlítgatok senkit senkihez, meg ezért biztos nem hagynék el senkit.

Viszont én csak úgy jövök össze lánnyal ha komolyan gondolja és tartós kapcsolatot akar.

Tudnék esetleg olyanokat írni még magamról amik esetleg tetszenének neked, de csak tájékoztatás jelleggel írtam, hogy ha valaki nem szűz már attól nem fog hasonlítgatni, meg nem fog dobni azért, ha picit béna vagy. Persze ehhez olyan pasi kell.

2020. márc. 24. 21:30
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Hát.. őszinte legyek? Az életkedvem annyira lent van már, hogy szűz fiúként már nem is nagyon érdekel ez a téma. Kicsit szomorú igazából, hogy sokszorozni nem lehetne téged, de jó úton jársz és ezt én megbecsülném.
2020. márc. 24. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!