Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tényleg ilyenek a nők?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

17 éves barátnőmön sé anyámon is megtanultam már, hogy a férfiak egyszerűen nem értik a nőket. És tényleg érthetetlenek.

Barátnőm pl ,ha baja van, azt onnan lehet tudni, hogy azt mondja ,hogy minden rendben. Állandóan ködösít, tereli a témát, össze-vissza beszél.

Mindig elmagyarázom neki, hogy édes bogaram, ha nevetős smiley-t teszel akkor az azt jelenti, hogy boldog vagy és nevetsz. erre ő: de nem érted? ezzel utaltam arra, hogy valójában nem vagyok jól.

Most komolyan??? Ezt mégis hogy a retkes fszból kellett volna kitalálnom?

Rohadtul idegesítenek már. Egyszerűen nincsen bennük logika. Lehetne az, hogy mindent fordítva gondolnak, hogy náluk a nevetős smiley azt jelenti, hogy szomorúak, de amikor meg ezt gondolom, akkor meg mekkora hülye vagyok, hiszen az egy nevetős smiley..

2020. márc. 22. 22:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

És még be is vallják, hogy rthetetlenek. amit tegnap mondog, az mai is ugyanaz lesz, de viszont amit ő (barátnőm) mond tegnap, az mára vagy felszívódik (szerinte) vagy mekkora hülyeség.. Képes még saját magával is összeveszni..

Gondolkoztam már azon, hogy talán én vagyok túl gyors hozzájuk és nem lassulok le, de elvetettem az ötletet amikor átgondoltam a smiley-s témát..

Mégegy dolog.. Állandóan titkolózik. Soha semmit nem árul el, és elvárja, hogy kitaláljam. Megkérdezem: édesem minden oké? ma nagyon furcsán viselkedsz. erre ő: rámmosolyog, jaa persze, minden oké, amikor meg én mondom ,hogy jaa akkor jó, nem tudom miért gondoltam.... Akkor ő rámförmed, hogy persze, hogy nincs minden oké hát nem látod? én: de bszki. Akkor miért mondod azt, hgy minden oké? Miért nem mondod el, hogy mi a baj? Ezzel húzod mindkettőnk idejét és halasztgatod a problémád megoldását.

Komolyan.. képesek még magukkal is összeveszni

2020. márc. 22. 22:37
 2/12 A kérdező kommentje:
nem tudok több példát hozni, nem jut eszembe több, de remélem értitek...
2020. márc. 22. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Édes bogaram, te meg vegyél vissza a stílusodból. Mellesleg ne hasonlíts egy 17 éves kamaszlányt egy felnőtt nőhöz. Akikhez neked is fel kéne nőnöd, aminek pl az is jele, hogy nem írsz ki ide nőket leokádó, bicskanyitogatóan általánosító kérdéseket.

Ja és nem, nem minden nő/lány ilyen. Én soha nem vártam, hogy kitalálják a gondomat, hanem vagy megmondtam, vagy nem, de akkor nem is vezettem le az amiatti feszültséget máson. És sok ilyen nőt ismerek.

2020. márc. 22. 22:40
 4/12 A kérdező kommentje:
húú de rossz a helyesírásom. kérlek nézzétek el, remélem érthető, már nagyon fáradt vagyok!!!
2020. márc. 22. 22:40
 5/12 A kérdező kommentje:

ajjajj- hú de ideges lettél.

Tudod eddig 2 barátnővelés egy anyávalvolt dolgom, mindegyiknél ugyanez volt a helyzet. Szerintem jogosan gondolhattam , hogy esetleg a nők "ilyenek".

2020. márc. 22. 22:42
 6/12 A kérdező kommentje:

Mégis milyen stílusomból vegyek vissza? Abból, hogy a bogaramnak elmagyarázom, hogy a saját fantazmagóriája nem egyenlő a külvilág embereinek a gondolkodásával?

Nevetős smiley= szomorúság, de nem minden esetben.. hááát kész.. feladom.

2020. márc. 22. 22:43
 7/12 A kérdező kommentje:

beszélgetés két férfi között:

1.Mi a bajod?

2. hát sz, hogy ez a csicska főnököm megint itt tart éjfélig, igazán átvehetné már más a műszakot.

1. hagyjad, mejd átveszem mejd csak haza.

férfi és nő:

f:mi a baj?

n semmi.

F de, látom ,hogy bajod van, ha elmondod segíthetek.

n hangosabban: mondom, hogy semmi.

f. hát jó, akor nem. hagylak, ha úgy jó neked.

n. nem látod, hogy bajom van? segíthetnél

f. Na látod. erről beszéltem.

n észre se vettem, hogy mi van velem, csak amgaddal törődsz.

az utóbbi megtörtént események alapján készült. Ilyen hisztit képes csapni egy nő.

2020. márc. 22. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Vannak ilyen nők, de mind ilyen.

Nekem is volt már ehhez hasonló barátnőm, de volt olyan is akivel őszintén lehetett beszélni mindenről, a rossz dolgokról is.

Ne add fel, majd lesz egy olyan, aki hozzád illik!

Én úgy szoktam az ilyeneket előre kiszűrni, hogy figyelem a beszélgetésünk közben, hogy mennyire lehet vele negatív dolgokról, tabu témákról őszintén beszélni. Ha nem lehet, ha tereli a témát, ha szépíti vagy elvicceli akkor gyanús, hogy az általad leírt típussal van dolgom. Ebben az esetben továbblépek és keresek mást.

2020. márc. 22. 22:52
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Egy f4a4sz vagy 😂😂😂😂😂
2020. márc. 22. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
30%

Ajánlok egy könyvet:

John Gray - A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek

Ebben választ kapsz arra, hogy miért van ez.

2020. márc. 22. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!