Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből még valami?
Figyelt kérdés
Előző barátnőmmel kb egy hónapja szakítottunk, akkor azt mondta, hogy később megpróbálhatnánk újra, de neki idő kell.
Aztán kb egy hete beszéltük, hogy nem fogjuk újrapróbálni, mert nem látja értelmét, viszont tegnap találkoztunk és beszéltünk erről, akkor megkérdeztem, hogy 2-3 hónap múlva megpróbálhatnánk-e tiszta lappal kezdeni megint és beleegyezett. Konkrétan mondtam neki, h akkor 2-3 hónap múlva szeretnék kérni még egy esélyt és beleegyezett, és mondta, hogy az az idő már lehet, hogy elég lenne neki, de ma már nem akart erről beszélni. Szerintetek megérné 2-3 hónap múlva próbálkozni? (Azért is akarnám, mert vele volt életem eddigi legjobb éve)
2020. márc. 18. 17:22
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem hogyha nagyon szereted, érdemes küzdeni érte. Viszont ha már a kapcsolatban valaki időt kér, az már nem egy jó dolog. És itt nézd azt is hogy 2-3 hónap elég hosszú idő. Szerintem le kéne üljetek mégegyszer megbeszélni, tisztázni. Ha úgy látod rajta hogy nem igazán érdekli, akkor kár próbálkozni. De ha tényleg úgy látod hogy jelenleg ő az igazi akkor hajrá, én remélem a legjobbakat :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen úgy látom, h ő az igazi. Ő nekem a tökéletes, csak ő kiszeretett belőlem, mert nem mondta el a problémáit, így nem tudtam segíteni, ezért is lett a szakítás. De azért küzdök érte, még ha reménytelen is
2020. márc. 18. 19:30
3/3 anonim válasza:
Ez szép tőled hogy így küzdesz. Viszont ez tényleg nagy probléma hogy nem mondja el a problémáit! Azért remélem végül megoldjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!