Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tiltani akar mástól?
A páromat egy éve ismerem, és nem régóta vagyunk együtt, a fiú barátom is akkortájt ismertem meg mint a páromat, kicsivel előbb. A fiúbarátommal az eleje óta csak barátság van semmi több, egyik részről sem. Most a párom kitalálta hogyha nem hagyom a fiúbarátom akkor felejtsem el őt örökre.
Én sose kérnék tőle ilyet, és nem is értem egy kapcsolatban hogy jöhet szóba egyátalán a tiltás? Egyiküket sem akarom elveszíteni, a barátomat sose zavarta a párom.
Hagyd ott a párod :)
Ilyen egyszerű, ez később csak rosszabb lesz :)
Hát én biztos elküldeném a halálba
Most nem a fiú barátodról van szó
Hanem, hogy, hogy gondolja hogy ilyen ultimátumokat adogat neked és korlátozni akar a szabadságodban
Én azt vallom hogy addig amíg én nem mondom meg hogy ő kivel, mikor, hogyan beszélget meg barátkozik ( hozzáteszem nem is tennék ilyet mert szerintem nem célravezető meg nem is érdekel)
Az ő részéről is ugyanez elvárható
Megint más ha szól hogy őt ez zavarja
De sarokba állít, meg választás elé kényszerít? Hát akkor pápá van!
Ennyit mondanék én neki
Miért vagy egy ilyen idióta mellett?
Tipikus önző gyökér, aki nem szeretni, hanem birtokolni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!