Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom tiltani akar mástól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tiltani akar mástól?

Figyelt kérdés

A páromat egy éve ismerem, és nem régóta vagyunk együtt, a fiú barátom is akkortájt ismertem meg mint a páromat, kicsivel előbb. A fiúbarátommal az eleje óta csak barátság van semmi több, egyik részről sem. Most a párom kitalálta hogyha nem hagyom a fiúbarátom akkor felejtsem el őt örökre.

Én sose kérnék tőle ilyet, és nem is értem egy kapcsolatban hogy jöhet szóba egyátalán a tiltás? Egyiküket sem akarom elveszíteni, a barátomat sose zavarta a párom.

2020. márc. 16. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Hagyd ott a párod :)

Ilyen egyszerű, ez később csak rosszabb lesz :)

2020. márc. 16. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos elküldeném a halálba

Most nem a fiú barátodról van szó

Hanem, hogy, hogy gondolja hogy ilyen ultimátumokat adogat neked és korlátozni akar a szabadságodban

Én azt vallom hogy addig amíg én nem mondom meg hogy ő kivel, mikor, hogyan beszélget meg barátkozik ( hozzáteszem nem is tennék ilyet mert szerintem nem célravezető meg nem is érdekel)

Az ő részéről is ugyanez elvárható

Megint más ha szól hogy őt ez zavarja

De sarokba állít, meg választás elé kényszerít? Hát akkor pápá van!

Ennyit mondanék én neki

2020. márc. 16. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezdené átvenni az egész életed, személyiséged felett az uralmat. Ne engedj neki! Csak az ultimátum ill. a szakítás lehet a normális megoldás.
2020. márc. 16. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam megmagyarázni neki hogy ezzel nem tesz jót és ellök magától de aztmondta ezek szerint fontosabb nekem egy barátság ami szerinte úgyis véget ér egy idő után, mint az az ember akit szeretek🤦🏼‍♀️
2020. márc. 16. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyértelmű a helyzet :(
2020. márc. 16. 23:14
 6/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Éretlen a gondolkodása. Valószínű bizalmatlan, később ebből rengeteg veszekedés lehet még, pláne amilyen féltékeny lesz mindenre, ezen kívül birtokolni akar így a leírtakból ítélve. Az a baj nem látja át mit tesz, ugyanis ez baromi mérgező. Szerintem semmit sem veszítesz, ha megpróbálod elmagyarázni neki, hogy vagy változik, vagy lapát.
2020. márc. 17. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy egy ilyen idióta mellett?

Tipikus önző gyökér, aki nem szeretni, hanem birtokolni akar.

2020. márc. 17. 12:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak tényleg szeretem őt, de nagyon a padlóhoz vágott ezekkel a dolgaival..
2020. márc. 20. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!