Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha valakit megcsalok, akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit megcsalok, akkor nem szeretem igazán? Csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés
Imádom a pasimat. Egész nap Rá gondolok, Vele akarok lenni, sokszor annyira hiányzik, hogy sírok is miatta. És hogy kicsit enyhítsem a hiányát, le szoktam feküdni pár emberrel, akkor egy fokkal jobb a dolog, vagy hogy is mondjam... Nem tudom miért mondják azt, hogyha valaki megcsalja a párját, akkor nem is szereti...
2020. márc. 16. 10:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

Egy kérdésre azért válaszolj nekem légyszi!

Ha nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét, eleve miért kérted azt?

Látszik, hogy hiába mond bárki bármit, te nem fogsz változtatni az álláspontodon, akkor szerintem ennek eleve semmi értelme, ez egy meddő vita, ráadásul teljesen értelmetlen is

#17 vagyok

2020. márc. 17. 20:32
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát ez az, semmi értelme vitatkozni.
2020. márc. 17. 21:02
 23/26 anonim ***** válasza:
78%
Te elfogadnád, ha a barátod ugyanezt csinálná veled? Ha sorra feküdne le lányokkal, ha éppen nem veled van?
2020. márc. 17. 21:05
 24/26 A kérdező kommentje:
Ha nem szeret bele egyikbe sem, akkor talán.
2020. márc. 17. 21:07
 25/26 anonim ***** válasza:
55%

De a vita leindítója te magad voltál, te generált ad, így viseli következményeit

Ráadásul, ezek csak mások véleménye, nem muszáj, hogy befolyásolja a tiédet

Ami nem tetszik( és garantálom, hogy ezzel a hozzáállással egyik sem fogy tetszeni) azokat hagyd figyelmen kívül

2020. márc. 17. 21:07
 26/26 anonim ***** válasza:
75%

Mi az hogy talán? Hiszen szerinted ez a természetes és az elfogadott. Ha szerinted nem küld el téged, hogy mással dugjon, meg közben esetleg rád gondol, akkor korrekt a dolog nem? Most teljesen mindegy hány csajt vinne ágyba, aki esetleg dögösebb is tőled meg mindegy milyen perverz dologba megy bele, amíg rád gondol. Meg amit elkap a többi csajtól azt úgy is megosztja veled.

2020. márc. 17. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!