Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha valakit megcsalok, akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit megcsalok, akkor nem szeretem igazán? Csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés
Imádom a pasimat. Egész nap Rá gondolok, Vele akarok lenni, sokszor annyira hiányzik, hogy sírok is miatta. És hogy kicsit enyhítsem a hiányát, le szoktam feküdni pár emberrel, akkor egy fokkal jobb a dolog, vagy hogy is mondjam... Nem tudom miért mondják azt, hogyha valaki megcsalja a párját, akkor nem is szereti...
2020. márc. 16. 10:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%

Okézs XD

De akkor ez meg teljesen beteges és kész.

2020. márc. 16. 11:39
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

De ugye azzal sem lenne gondod, ha a pasid meghúzna pár csajt, mert épp nem fér a gatyájába? Elvégre ettől még szeret és pláne tisztel téged :)

Egyébként ha ennyire kemény vagy, mondd ezt nyíltan a barátod szemébe.

2020. márc. 16. 11:43
 13/26 anonim válasza:
79%
Nem szereted a párodat. Aki szerelmes az nem fekszik le mással. Valószínű hogy ez csak egy pár napos vagy hetes fellángolás és azt hiszed teljesen bele vagy zúgva de ha lefekszel másokkal akkor biztos lehetsz benne hogy nem vagy szerelmes. Ha ez a kapcsolat viszont már hónapok óta így megy akkor nem értem hogy gondolhatod hogy szerelmes vagy miközben rendszeresen csalod.
2020. márc. 16. 15:30
 14/26 A kérdező kommentje:
18 vagyok, szóval nem talált... Igenis szeretem, mert amikor mással vagyok, Rá gondolok.
2020. márc. 16. 15:45
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Te mit szólnál ahhoz, ha ő is folyamatosan lefeküdne más lányokkal?

Amúgy miért nem mondod el neki?

2020. márc. 16. 16:10
 16/26 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy visszakapom az élettől? 3 pasim volt eddig, mind megcsalt... Az élet megelőlegezte a dolgot. Na mindegy.
2020. márc. 17. 05:29
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

Ez a gondolkodásmód nekem magas

Én nem tudnák mással lenni, ha a barátomra gondolok közben, úgy sem, mert ott a tudat, hogy attól ő még nem az akit én szeretek

Ezt azonnal meg kéne beszélnek a pároddal, mert ha magától jön rá, azzal csak nagyobb fájdalmat okozol neki

Legalább annyira szeresd, hogy őszinte vagy vele

2020. márc. 17. 13:54
 18/26 anonim ***** válasza:
36%

Ha mással dugsz és rá gondolsz közben az úgy már tényleg okés. Te tényleg szeretheted. Mikor megcsalod is rá gondolsz, meg soha nem küldöd el azért hogy mással lefeküdj. Tényleg korrekt csajszi vagy.

Amúgy mit is mondtál hol is laksz? Szívesen segítenék, hogy könnyebb legyen neked, főleg hogy nem vagy ribi, hanem egy talpig szerelmes lány.

2020. márc. 17. 14:51
 19/26 A kérdező kommentje:
Úgysem jön rá, szóval nem árulkodok.
2020. márc. 17. 15:59
 20/26 A kérdező kommentje:
Ja, és nem fáj Neki, és nem bántom meg, ugyanis nem fog erről tudni.
2020. márc. 17. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!