Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit megcsalok, akkor nem szeretem igazán? Csak szerintem hülyeség?
Okézs XD
De akkor ez meg teljesen beteges és kész.
De ugye azzal sem lenne gondod, ha a pasid meghúzna pár csajt, mert épp nem fér a gatyájába? Elvégre ettől még szeret és pláne tisztel téged :)
Egyébként ha ennyire kemény vagy, mondd ezt nyíltan a barátod szemébe.
Te mit szólnál ahhoz, ha ő is folyamatosan lefeküdne más lányokkal?
Amúgy miért nem mondod el neki?
Ez a gondolkodásmód nekem magas
Én nem tudnák mással lenni, ha a barátomra gondolok közben, úgy sem, mert ott a tudat, hogy attól ő még nem az akit én szeretek
Ezt azonnal meg kéne beszélnek a pároddal, mert ha magától jön rá, azzal csak nagyobb fájdalmat okozol neki
Legalább annyira szeresd, hogy őszinte vagy vele
Ha mással dugsz és rá gondolsz közben az úgy már tényleg okés. Te tényleg szeretheted. Mikor megcsalod is rá gondolsz, meg soha nem küldöd el azért hogy mással lefeküdj. Tényleg korrekt csajszi vagy.
Amúgy mit is mondtál hol is laksz? Szívesen segítenék, hogy könnyebb legyen neked, főleg hogy nem vagy ribi, hanem egy talpig szerelmes lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!