Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit megcsalok, akkor nem szeretem igazán? Csak szerintem hülyeség?
Azért, mert ha valakit igazán szeretek nem tudok másra "úgy" gondolni, csak azzal akarok lenni akit szeretek. A pasid tudja ezt? Ha nem, akkor miért nem mondod el? Gondolom azért, mert te is tudod, hogy ez helytelen dolog, valamint nem akarod megbántani.
Ha jól sejtem te még fiatal vagy, mert valamit nagyon keversz még az érzések kapcsán.
Nem, nem szereted a párodat. Legalábbis nem eléggé.
Ha szeretnéd, akkor tisztelnéd annyira, hogy őszinte vagy vele.
Ha szeretnéd, akkor nem feküdnél le mással, hanem megvárnád.
Ha szeretnéd, akkor nem bántanád meg azzal, hogy folyamatosan megcsalod.
Ha szeretnéd, akkor azon dolgoznál, hogy többet lehess vele, és nem alkalmiakat szerveznél be.
Ha szeretnéd, akkor tudnád, hogy neki ez fájni fog, amikor ezt megtudja.
Jobban járna a "barátod", ha megszabadulna tőled, és találna egy őszinte és hűséges lányt, akivel szerethetik egymást.
A válaszomon ez nem változtat, sőt, csak még inkább sajnálom a "barátodat".
Nem találkoztok hétfőn, és rögtön más alá fekszel? Ez nem is tudom, hogy szánalmas vagy undorító.
Igazuk van a többieknek, ha annyira szeretnéd nem csinálnád ezt vele. Max csak kötődsz hozzá és azért hiányzik.
Ezt a 2. nagyon jól leírta hogy miért.
De amúgy a megcsalás mindenhogy gáz, főleg ha utána el se mondod neki. Ahhoz már nincs elég bátorság mi? :D
Fordítva is azt mondanád hogy nem gond és biztos hogy szereted téged? nem hiszem.
A lényeg ha szereted nem akarsz fájdalmaz okozni neki.Szerinted hogy esik ez neki?
Te csak magadra gondolsz mert önzö vagy.
Régebben volt egy ehhez hasonló kérdés. Ott az okokat is fejtegette. Hogy ha mással dug nem hiányzik annyira neki a párja meg hasonlók. Szóval ez nem kamu, ez így komoly. A kérdező fejében van a baj, nem tudja mi a jó és a rossz. Gondolom valami 14-16 éves lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!