Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Olyan nagy kérés lett volna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy kérés lett volna egy virág?

Figyelt kérdés
Nos, a barátommal már ismerjük régóta egymást, pont úgy alakult a nőnap hogy taliztunk, előtte valo nap kicsit celoztam arra hogy örülnék egy virágnak, mondta is hogy majd ki talál valamit nonapra.. Aztán el jött a tali oda ert megolelt de semmi.. Egy pici virág sem az út széléről🥺annyira rosszul esett, mindenfele mentünk setalni mindenkinel volt virag, kis ajandek (nem, nem kellett volna ajandek, de valahol szedhetett volna egy virágot vagy 200ft egx szegfű rozsa tudom hogy tobb ezert is nem azt irom) es o is latta a lányokat hogy mindenki hogy örül a kis viragjanak amit a szerelmétől kapott.. Ez már kicsit tulzas volt de pont el mentunk egy virágos elott es mondtam jaajjj de szépek azok a virágok nézd.. De ekkor sem kapcsolt.. Vagy csak nem akart kapcsolni.. De egy evben egyszer szerintem ez nem sok.. Na de igen.. Aztan mikor jottem haza (eleg nagy a távolság, en mentem hozzá!!) aztan hívott barátnőm hogy vett csokit nőnap alkalmabol együk meg este le jön.. Kerdezte barátom ki volt az es mit akart mondtam neki es akkor mondta jajj ne haragudj hogy nem hiztam semmit, majd legközelebb kapsz egy szál virágot meg valami kis ajandekot,nos azóta sem, de annyit sem hogy boldog nőnapot.. Lehet tul dramatizalom de rosszul esett.. Vagy ez ekkora nagy el varas? Bocsi ha hosszú lett

2020. márc. 14. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy önző pasi akkor.

Gondolom tisztában van vele, hogy odavagy érte, tehát neki semmit nem kell tennie a kapcsolatért, biztonságban érzi magát, úgyis vele maradsz.

2020. márc. 14. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy nagyképű,önelégült kisfiú,aki talált egy lányt aki szeret és törődik vele és el van szállva.. mi az,hogy keress egy gazdag pasit? Én kivágnám.. pénz nélkül is ki lehet fejezni a szeretetet és a törődést,de igen,egy szál virág amúgy se drága.. ennyit is sajnál? És miért te szaladsz hozzá? Menjen ő,udvaroljon kicsit. (Anyámhoz lánykorában térdig érő hóban 15 km-ert gyalogolt egy srác). Szerintem kicsit hanyagold,ne ugráld körbe, kicsit hagyd,hogy kapja össze magát. És ha neki áll feljebb,dobd ki és keress olyat,aki értékeli a törődésedet.
2020. márc. 14. 19:56
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem chill, nem kell szétoltani a srácot, azért valljuk be, hogy ez nem világvége.

Fontos, hogy ismerjétek egymás szeretetnyelvét, ezt csak azért mondom, mert ez alapján úgy érzem, hogy a te szeretetnyelvek ajándékokban fejeződnek ki, amivel nincs is semmi baj, csak lehet, hogy mivel nem ez a szeretetnyelve, nem érti a szituációt. Üljetek le, beszéljétek át azt is, hogy te igazán szerettél volna egy virágot, és hogy ez fontos lenne neked.

Fontos tisztázni, hogy valóban oda kell, hogy figyeljen rád, de sajnos a fiúk nem mindig kapcsolnak gyorsan. Igenis fontos, hogy törődjön veled.

Az a legtisztább, ha leültök és megbeszélitek.

2020. márc. 14. 23:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem ajándékokban fejeződik ki nálam a szeretet.. Nem arra van szükségem folyton, egy napról lett volna szó egy évben 💁‍♀️le ultunk mar erről beszélni, meg volt a válasz, ha nem jó nekem ez így keressek gazdag pasit 🤷‍♀️de nem kell gazdag pasi csak figyelem..
2020. márc. 15. 07:11
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
13. Neked nem világvége, de a kérdezőnek igenis fontos. Ez a Müller Péteres szeretetnyelv téma most ide nem passzol, itt másról van szó.
2020. márc. 15. 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Mi ez a virág mánia minden lánynál?🙄

Soha nem értem meg mi a jó a virág ajándékozásban. Az eladóknak nyílván jó de aki kapja. Elég haszontalan ajándék.

L

2020. márc. 15. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De hogy a kérdésre válaszolják, szerintem nettó fukar. Már az hogy neked kellett hozzá utaznod és nem fordítva!! Én menekülnék az ilyentől.
2020. márc. 15. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom! Menekülj! Most még rózsaszín ködben élsz de majd később elmúlik, mikor születésnapodat is elfelejti, és veled fizetteti ki a randikat meg amit csak akar. Na ilyennel szép lesz majd családot alapítani.

Mióta vagytok együtt? Mindig te utazol hozzá? A közös programokat egyenlően fizetitek vagy te az egészet?🤨(mozi, cukrászda stb)

2020. márc. 15. 10:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem járunk moziba meg cukiba sem, ha mondom h menjunk el kávézni akkor azt mondja neki nincs kedve nem szereti nem iszik semmit.. 4 hónapja vagyunk együtt, általában én megyek, de akkor sem hozzájuk mert oda nem szabad 🤷‍♀️nem engedi az anyukája 🤷‍♀️szoval az ő szomszéd városában talizunk.
2020. márc. 15. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!