Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Olyan nagy kérés lett volna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy kérés lett volna egy virág?

Figyelt kérdés
Nos, a barátommal már ismerjük régóta egymást, pont úgy alakult a nőnap hogy taliztunk, előtte valo nap kicsit celoztam arra hogy örülnék egy virágnak, mondta is hogy majd ki talál valamit nonapra.. Aztán el jött a tali oda ert megolelt de semmi.. Egy pici virág sem az út széléről🥺annyira rosszul esett, mindenfele mentünk setalni mindenkinel volt virag, kis ajandek (nem, nem kellett volna ajandek, de valahol szedhetett volna egy virágot vagy 200ft egx szegfű rozsa tudom hogy tobb ezert is nem azt irom) es o is latta a lányokat hogy mindenki hogy örül a kis viragjanak amit a szerelmétől kapott.. Ez már kicsit tulzas volt de pont el mentunk egy virágos elott es mondtam jaajjj de szépek azok a virágok nézd.. De ekkor sem kapcsolt.. Vagy csak nem akart kapcsolni.. De egy evben egyszer szerintem ez nem sok.. Na de igen.. Aztan mikor jottem haza (eleg nagy a távolság, en mentem hozzá!!) aztan hívott barátnőm hogy vett csokit nőnap alkalmabol együk meg este le jön.. Kerdezte barátom ki volt az es mit akart mondtam neki es akkor mondta jajj ne haragudj hogy nem hiztam semmit, majd legközelebb kapsz egy szál virágot meg valami kis ajandekot,nos azóta sem, de annyit sem hogy boldog nőnapot.. Lehet tul dramatizalom de rosszul esett.. Vagy ez ekkora nagy el varas? Bocsi ha hosszú lett

2020. márc. 14. 17:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Én barátnőmnek nőnapra örök rózsát akartam (terveztem) venni, csak előtte szakítottunk. Bár nem tudom hogy az is mennyire lett volna jó, mert ugye az se csokor, de jóval tartósabb és sokkal szebb szerintem, főleg a kicsit nagyobb az ilyen 10ezres kategóriás, aminek van jobban szára is.

De most ha csak egy pár ezres csokrot szeretne akkor lenne az, csak sajnálnám, hogy hamar tönkre megy. (bár ott nem is lett volna jó az élő virág, allergia miatt)

2020. márc. 14. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Szia neharagudj,de szerintem igen túl dramatizalod.Szerintem inkabb örülj annak,hogy egybe voltatok😊. És legközelebb ha meglep egy szál virággal jobban fogsz neki örülni,mert nem fogsz rá számítani.
2020. márc. 14. 17:53
 3/19 A kérdező kommentje:
De én nem vágytam 10 ezres kategóriára.. Még par ezresre sem.. Csak egy szál virág.. 🥺Hogy azert mégis na..
2020. márc. 14. 17:56
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Hány évesek vagytok?
2020. márc. 14. 18:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Én 19L ő 18F
2020. márc. 14. 18:00
 6/19 anonim ***** válasza:
16%
Csináld meg vele ugyanezt a névnapján…
2020. márc. 14. 18:25
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem rég volt a szülinapja kapott tőlem ajándékot 🥺 egy ezüst láncot és csokikat mert tudom hogy nagyon édes szájú 😊en nem tudnám azt csinálni h fel sem köszöntöm
2020. márc. 14. 18:27
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert te szereted őt és figyelsz rá, viszont ő meg le se szar ezek szerint. Gondoldd át ezt a kapcsolatot.
2020. márc. 14. 18:40
 9/19 A kérdező kommentje:
De számomra ő a tökély 🥺 mondtam neki ezt a virág témát, azt mondta ne várjak el mindent keressek gazdag srácot aki megad mindent ha nem jó vele.. De hát egy virághoz nem kell gazdagnak lenni
2020. márc. 14. 18:42
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyíltan kimondtad, hogy szeretnél virágot? Van néhány olyan ember, aki ennyire nem kapcsol. Azóta meg szerintem el is felejtette már, ahogy áll a világ.
2020. márc. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!