Lehetne egy kérésem nőnap alkalmából?
Figyelt kérdés
Mivel magam is nő lennék (és természetesen mint ilyen, fantasztikus), mi volna, ha virág helyett azzal lepnétek meg, hogy feltornásszátok a százalékomat?
Aláírok egy kérdést, és ti mind felpontozzátok és holnap ilyenkorra kb. 99%-on fogok állni.
Na, benne vagytok?:)
Ha nem, bosszút fogok állni, nyilván.
2013. márc. 8. 20:27
1/11 A kérdező kommentje:
Na, erre itt egy felfelé mutató hüvelykujjat kérek, de gyorsan, mert úgyis kimoderálnak, mindenki ellenem van...
2013. márc. 8. 20:28
2/11 sni válasza:
Nyomnám én, de nem megy....:) nincsenek kint a kis ujjak :)
3/11 A kérdező kommentje:
mondtam, h összeesküdtek ellenem....a szcientológus macskáról való kérdésemet is kitörölték és most ez...
2013. márc. 8. 20:31
4/11 sni válasza:
Akkor pontozz fel engem, ha már névnapom van! :D
5/11 A kérdező kommentje:
Már előbb felpontoztalak, ugyanis én egy angyal vagyok, aki itt suhan a gyakorikérdéseken és akinek a szárnyait a moderátorok állandóan nyesegetik.
De visszavágok. Vissza én.
2013. márc. 8. 20:34
6/11 anonim válasza:
A lázadó XD
Figyelj, kérni bármit lehet:D
Egyébként itt nem lehet téged pontozni, csak bejelenteni a cúnya modibáciknak:D
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor engem mindig mindenki bejelent, mennyi gonosz ember van a világon...!
2013. márc. 8. 20:39
10/11 anonim válasza:
Egyébként ha belinkelsz pár kérdést (akár itt, akár priviben) ahol válaszoltál, akkor fel tudlak pontozni, ha nagyon szeretnéd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!