Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőnap alkalmából viszek egy szál virágot egy lánynak, akkor miért koptat le, hogy tartsd meg a virágot és inkább nézz tükörbe?
Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon nagy bun.óság egy nő részéről. Legalább egy köszönömöt mondhatott volna. Nem értem, hogy miért ilyen még ezen a napon is sok nő. Elkeserítő.2012. márc. 8. 16:39
1/19 anonim válasza:
örülj neki h lekoptatott, legalább tudod mennyit ér.. ez nagyon paraszt volt tőle.
20L
3/19 anonim válasza:
Ez tényleg egy bunkó liba. Ne foglalkozz vele. A többség nem ilyen, szerintem.
4/19 anonim válasza:
ez egy ribanc mostmár tudod h nem érdemes vele tovább vesződni.én örültem vna a helyében ha kapok ma vkitől virágot
5/19 A kérdező kommentje:
Legalább ilyenkor átnézhetne a csúnyaságom felett és egy puszit adhatott volna és dumálhattunk volna pár mondatot. Nem azt kértem tőle, hogy járjunk és menjünk szobára. Kedvesen próbáltam közeledni, kezdem a hitem elveszíteni, mert a legtöbb lány nálunk a gimiben sajnos ezt a tendenciát követi, mint az előbb leírt lány.
2012. márc. 8. 16:43
6/19 anonim válasza:
Nem tudom miért mondhatta ezt, én nagyon örültem volna neki :) Inkább hoztad volna el nekem :D
Amúgy igen, ez nagy bunkóság, ha nem volt semmi oka, hogy haragudjon rád...
Valóban elkeserítő.
7/19 anonim válasza:
úristen.. én lány vagyok de szerintem is iszonyat tahóság volt tőle..
8/19 anonim válasza:
De bunkó!
Basszus én mit meg nem tennék ha a páromtól kapnék bármit is... :(
24/n
9/19 anonim válasza:
nem tudom, vannak ilyenek... mondjuk amikor én gimibe jártam akkor a legtöbb lány még nem ilyen volt, de az már 3 éve volt.
10/19 anonim válasza:
#8:
Te mindig a 8. vagy, és ha megfelelő helyen és időben leszel, kapsz is.
De küldök neked mégegyet virtuálisan, és azoknak a lányoknak is akik ma nem kaptak viágot vagy valamit a párjuktól. @}->--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!