Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőnap alkalmából viszek egy szál virágot egy lánynak, akkor miért koptat le, hogy tartsd meg a virágot és inkább nézz tükörbe?
Persze írásban nem megy át az irónia! :-P
Hü.lye pics@ a csaj, mit rágod magad rajta?
Ne vedd a szívedre, ez a lány szörnyen bunkó volt, és nem is érdemelte meg, hogy egyáltalán foglalkozz vele. Most már legalább tudod, hogy ennyit is ért ez a liba, és nem szabad több időt vesztegetned rá. :)
A lányok többsége szerintem kifejezetten örült volna, ha virágot kap. :)
Én mit meg nem adtam volna, ha csak egyetlen szál virágot a kezembe nyomott volna reggel a párom...? De én is csak egy "Boldog nőnapot! Bocsi, de rohannom kell órára!" felköszöntést kaptam. Nem baj, mert tudom, hogy most nincs pénze, nem is vártam volna semmi drága dolgot, de egy szál kis hóvirág, vagy rózsa, vagy akármi azért jól esett volna...
Én biztos örültem volna neki, ha nekem hoz valaki ilyen figyelmesen egy szál akármit, ahogyan te tetted. :)
Buta volt az a lány, hogy ezt nem értékelte.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!