Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nőnap alkalmából viszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőnap alkalmából viszek egy szál virágot egy lánynak, akkor miért koptat le, hogy tartsd meg a virágot és inkább nézz tükörbe?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon nagy bun.óság egy nő részéről. Legalább egy köszönömöt mondhatott volna. Nem értem, hogy miért ilyen még ezen a napon is sok nő. Elkeserítő.
2012. márc. 8. 16:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Miért van olyan fiú, hogy van barátnője és a második legfontosabb napon (1. a születésnap), nem ad neki legalább 1 szál rózsát? Mert én az olyat nem tekintem fiúnak sem. Illemtelen.
2012. márc. 8. 16:49
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Most mit csináljon szegény lány, ha csúnya vagy?
2012. márc. 8. 16:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Van egy 30 éves fiú ismerősöm és azt mondta, hogy náluk még a gimiben szinte kötelező volt, reggel minden fiú együtt elmenjen a városban egy virágüzletbe és minden egyes lánynak vegyenek egy szál virágot. Mi van a mai fiatalokkal, hogy ez a dolog, szokás kezd kihalni?
2012. márc. 8. 16:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Mac8. köszönöm az építő jellegű kritikádat. Úgy gondoltam, hogy a nő nap a nők iránti tiszteletről, illemről szól, nem pedig a külsőségekről, hogyan néz ki egy fiú. Lehet megint tévedtem.
2012. márc. 8. 16:53
 15/19 anonim ***** válasza:
mert egy beképzelt,hülye p*csa.. az ilyenekkel ne foglalkozz,még azt sem érdemli meg hogy ránézz,minden normális,kedves lány örült volna a virágodnak,te sajnos egy idióta csitrit fogtál ki
2012. márc. 8. 16:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze írásban nem megy át az irónia! :-P

Hü.lye pics@ a csaj, mit rágod magad rajta?

2012. márc. 8. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre, ez a lány szörnyen bunkó volt, és nem is érdemelte meg, hogy egyáltalán foglalkozz vele. Most már legalább tudod, hogy ennyit is ért ez a liba, és nem szabad több időt vesztegetned rá. :)

A lányok többsége szerintem kifejezetten örült volna, ha virágot kap. :)

Én mit meg nem adtam volna, ha csak egyetlen szál virágot a kezembe nyomott volna reggel a párom...? De én is csak egy "Boldog nőnapot! Bocsi, de rohannom kell órára!" felköszöntést kaptam. Nem baj, mert tudom, hogy most nincs pénze, nem is vártam volna semmi drága dolgot, de egy szál kis hóvirág, vagy rózsa, vagy akármi azért jól esett volna...

Én biztos örültem volna neki, ha nekem hoz valaki ilyen figyelmesen egy szál akármit, ahogyan te tetted. :)

Buta volt az a lány, hogy ezt nem értékelte.

20/L

2012. márc. 8. 17:11
 18/19 anonim ***** válasza:
azt a rohadt ... srác ha lesz ilyen valaha még akkor nyugodtan húzd e fejébe a virágok és b*sszá oda neki egyet azt majd rájön a dolgokra én biztos ezt csináltam volna. hülye gyökér beképzelt pics*
2012. márc. 8. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért mert egy puhapöts voltál, virágot vinni nőnapon egy nőnek? Ez azt jelenti hogy a pincsikutyája akarsz lenni. Én pl. ma láttam 2 b*zit kézenfogva a Deák Ferenc téren, az egyik hosszúhajú volt és virág volt a kezében. Akkorát rögöhtem hogy már szégyellték magukat. Ez a nőnap :D Ne vedd már komolyan. Cirkusz ez :D
2012. márc. 8. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!