Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZal akk szerelmes vok?
Figyelt kérdés
Az van hogy én ezel a sráccal nem jártam de tudom hogy tetszem neki meg minden járna is velem ha nem lenne enyi korkülömbség ami szerintem nem is sok van mert csak 3 év és az van ha megyek az utcán mindenkiben őt láttom pedig ő nagykőrösön kolégista és tuti nincs itt de mindenkiben őt láttom.szóval ak szerelmes vok.azért kérdezem mert tudom magamról hogy kicsit zizi vok és azt kérdezem hogy másnak is ez van aki szerelmes és hiányzik neki a szerelme ez az az érzés?köszi leírásokat. :)2011. dec. 5. 19:27
1/4 anonim válasza:
A kicsit zizi :D:D:D Nem is kicsit :D
Amúgy igen, valami ilyesmi érzés...
2/4 anonim válasza:
úristen.. szótagolva kellett olvasnom amit írtál, mert nem értettem xD Na de sebaj.. egyébként igen, ez lehet szerelem. Vagy csak egyszerűen mindenhol Ő járkál és Te meghülyültél :D xD
3/4 anonim válasza:
Inkább retardált. Tanulj meg írni.
4/4 A kérdező kommentje:
bocs írás miatt.de nem nagyon arra figyeltem hogy írtam és ideges is voltam.most ne a helyesírással foglalkozatok
2011. dec. 5. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!