Ahol nincs apuka, ott a kisfiúk megköszöntik önállóan, anyukával a nagyszülőket, lánytestvért nőnap alkalmából?
Nálunk FELköszöntik.
Igen, felköszöntik. Azért, mert nincs apukája a gyereknek, még az illemszokásokat meg kell tanítani neki. Különben az ajtóban se engedjen előre senkit, mert neki nincs apja?
Elnézést kérek az első válaszolótól! Én úgy mondom, hogy MEGköszöntik! Ha nem tetszik, akkor nem kell válaszolni, kötekedni meg végképp szükségtelen!
4 éves a fiam. Van apuka, csak nincs itthon, külföldön dolgozik. Vettünk a nagymamáknak és a 2 éves kishuginak is virágot, és anyukám meg anyósom furcsállották a dolgot.
Igen, én a helyedben a kisfiaddal felköszönteném a nőrokonokat. (apa helyett most ugye:)
Szintén 4 éves a kisfiam. Ő is megy az apjával.
Nem csak az irritáló, hogy kijavítottál, hanem az egész stílusod.
Én nem küldök puszikát.
én nem köszöntettem fel magam a kisfiammal,
1. mert eszembe sem jutott
2. furán is éreztem volna magam h elmegyünk, veszünk egy virágot, aztán odaadom neki, hogy ad oda anyának mert nő :)
3. még picinek is tartom ehhez (21 hónapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!