Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, lányok ti hogyan viselke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti hogyan viselkedtek egymással a kapcsolat első hetében?

Figyelt kérdés

Már jó ideje ismerem Attilát és nekem mindig is bejött, de csak pár hete egy bulin kerültünk közel egymáshoz, ahol egész este csókolóztunk. Utána elkezdett írogatni, vagy 2 hétig beszéltünk, de nem jött fel a pénteki buli estéje. Ez kicsit összezavart, szóval gondoltam rákérdezek, hogy akkor most mi is van köztünk. Azt mondta, nagyon megfogta bennem valami, és ő örülne a folytatásnak, szóval ez csak rajtam áll. Elhívott találkozni itt Pesten egy kávézóba és persze igent mondtam. A randi jól alakult, sokat beszélgettünk, nevettünk, aztán elmentünk sétálni. Mivel már a bulin is elég közel kerültünk egymáshoz, Attila megcsókolt a séta közben, aztán kb. smárolásba ment át a találka. Igazából nem bántam ezt, de hogy őszinte legyek első randira csak ismerkedést terveztem, a bulis események ellenére is, de hát elragadott engem is a hév. Aztán ott ért meglepetés, mikor megkérdezte, hogy leszek-e a bárátnője. Mondtam, neki, hogy szerintem még várjunk egy kicsit, ismerkedjünk, de ő azt mondta, ha úgy is csókolózunk meg minden, nem érti miért ne járhatnánk, ez semmin nem változtat. Végül beleegyeztem, hogy akkor jó, próbáljuk meg együtt. Azóta viszont eléggé furcsa nekem az egész "kapcsolat". Nem nagyon találkoztunk, csak nőnapra köszöntött fel hétfőn egy csokor virággal. Egy suliba járunk, de nem igazán keresi ott sem a társaságom, a folyosón is ha szembejönnek a haverjaival csak rámmosolyog vagy odaköszön, de semmi több. Persze chatelünk egész nap, meg mindig ír, hogy jó reggelt, aludjak jól, stb. de azért ez mégsem ugyanaz. Én nem azt várom, hogy töltse velem minden idejét, mivel elég elfogalt, de azért jól esne, ha néha írna, hogy mondjuk fussunk össze egy szünetben vagy suli után, akár csak egy 10-15 percre is. Azt nem lehet mondani, hogy ne akarna találkozni, mert tegnap is írt, hogy a hétvégén elvinne étterembe, de én mégis hiányolom ezeket a hétköznapi dolgokat. Valahogy úgy érzem, hogy írni is keveset ír, viszont én sem írok neki gyakran, mivel félek, hogy zavarná, vagy úgy venné, hogy már a kapcsolat első hetében ráakaszkodok. Ezért nem vetem fel a találkákat sem neki. Igazából nem nagyon tudom, hogy kéne viselkednem vele jelenleg, és szerintem ez az miatt van, hogy nagyon gyorsan történtek az események és még mindig nem ismerjük egymást elég jól. Szerintetek aggódnom kéne, vagy legyek türelmes és majd kialakul?

Lehet, hogy erről beszélnem kéne vele? Vagy rossz néven venné?

Vajon komolyak velem a szándékai?

Fiúk ti örülnétek neki, ha a barátnőtök gyakran írna, vagy kérne találkozót, vagy ha találkozni akartok vele akkor azt úgy is ti hozzátok fel?

Anyukám szerint meg kellene hívnom magunkhoz is. Ez korai, vagy örülne neki?

Bocsi a rengeteg kérdésért, de eléggé össze vagyok zavarodva.😅

17/l

2020. márc. 11. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Drágám ez nem kapcsolat.
2020. márc. 11. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Az elsőnek teljesen igaza van, ennek köze nincs semmiféle kapcsolathoz. Ez egy nagy semmi.

De te is érdekesen gondolkozol, simán belebújsz egy hapsi szájába, de "jajj, ne járjunk még, előbb ismerkedjünk" - röhej

2020. márc. 11. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Kicsit olyan mintha mások előtt nem igazán akarna felvállalni téged (ezt főként a sulira, illetve a barátokra értem)
2020. márc. 11. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
ez az Attilla egy proli
2020. márc. 11. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

A leszel e a barátnője, meg hogy úgyis csókolóztatok semmin sem változtat hazugság, mert ha a barátnője leszel, akkkor mással már nem csókolózhatsz...

Ha kedveled, ha tényleg bejön, akkor legyél a barátnője, ha nem annyira jön be, csak vonz akkor meg feküdj le vele, aztán úgyis megy tovább, ha már megkapta, és megspóroltad az egész cirkuszt!

17 éves lányként nem tudom rólad elképzelni, hogy ne viszketne a p...i vagy még szűz vagy?

2020. márc. 11. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Anyukádat meg kár beavatni, ha még te sem ismered a srácot, vagy azt sem tudod mit akarsz tőle, mert csak kellemetlen helyzetbe hozzátok magatokat a szüleid előtt.

Mi van veled is.. Anyád engedélye kell a dugáshoz?

Előző válaszoló voltam...

2020. márc. 11. 15:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, még szűz vagyok, szerintem ez 17 évesen nem ritka, de hát te tudod kedves válaszoló...

És igen, tényleg kedvelem, az elején is leírtam, már évek óta tetszik.

Anyum mindenképp tudna róla, mivel az 1. randi előtt Attila értem jött autóval a panelhez és találkoztak is, bemutatkozott neki. El sem mehetnék olyannal este akit nem ismer.

Másrészt meg jó a kapcsolatom anyukámmal, egyedül nevelt fel minket a nővéremmel és sosem volt túl szigorú, mindent megbeszélünk. Nem értem ezzel mi a baj... A nővérem is mindig beavatta anyát a fiúügyeibe, vagy elmesélte ha épp tetszett neki valaki.

Egyébként meg ki beszélt itt "dugásról"? Érzelmileg szeretnék hozzá közelebb kerülni, nem testileg.

Egyébként pedig igen, csókolóztunk, de nem én voltam a kezdeményező. Miért a lányt kell mindenért okolni, Attila is ugyanúgy benne volt az egészben, akkor most miért áll hozzá mindenki úgy, hogy én vagyok a könnyen kapható?

A baráti körömben sem ritka az ilyesmi, hogy már azelőtt is van testiség stb. a két fél közt, mielőtt hivatalosan is egy párt alkotnának. Ez szerintem tinédzser korban normális, de ti biztos jobban tudjátok.

Nem ítélkezést szerettem volna kapni, hanem válaszokat a kérdéseimre. De whatever.

Aki normálisan válaszolt, annak pedig köszönöm:)

2020. márc. 11. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

# 7

Hát kérdező, azzal nincs baj, hogy még szűz vagy, de azzal igen, hogy még szűzen is gondolkodsz...

A magánéletedet, nem tanácsos senkivel sem megbeszélned, még a szüleiddel sem. Az rád tartozik, senki másra.

Miért akarsz érzelmileg közelkerülni 17 évesen valakihez, aki lényegében idegen?

Csalódást akarsz magadnak?

Kerüljön közel ő, ha akar, de te csak akkor miután rájöttél arra, hogy valójában mi motiválja, és hogy ez így neked okés-e.

Hidd el a hetero pasik 99% át 30 éves koruk alatt leginkább a dugás motiválja, vagy a karrier.

Nem nagyon érdeklik őket a rózsaszín leányálmok az unikornis országban.

A szexi gömbölyded hamvas formák, meg hogy a haverok mit gondolnak, annál inkább.

Vagy mégis mire számítasz? Házasságra?

2020. márc. 11. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem okoltalak semmiért, nem baj az ha dugtok 17 évesen kell is, legalább heti 3x.

Én csak azt próbálom érzékeltetni, hogy beálmodnál magadnak egy "rózsaszín világot", de a valóság más lesz. Az ébredés pedig keserű...

Szóval ne csináld ezt magaddal, mert megszívod...

2020. márc. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!