Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire szoktatok egymássa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire szoktatok egymással elbaromkodni ugy h jartok?

Figyelt kérdés

Pasim mindig elkezd velem szorakozni pl torolkozovel csapkod, lehulyez szorakozasbol stb multkor szorakozasbol en meg visszaadtam neki es arcon legyintettem

nagyon aranyos srac csak mindig szorakozik velem ma pl olyat mondott nekem h csunya vagyok ami eleg fura

2019. jún. 6. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Viccből mi is mondjuk egymásnak hogy hülye, viszont ha azt mondaná hogy ronda vagyok, kb azonnal ott hagynám. Lehet hogy csak viccel, de nálam ez már átlép egy határt.

Elég gáz ha a saját barátnőjére azt mondja hogy csúnya, még ha poénból is. Ha zavarnak ezek a dolgok, beszéld meg vele.

2019. jún. 6. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez a másik féltől függ, hogy hogyan kezeli. Személy szerint eddig még nem volt szerencsém olyanhoz, aki vissza szólt volna valamit, majd mind a ketten nevettünk volna a saját hülyeségünkön. Többnyire olyanokhoz volt szerencsém csak, akik besértődtek, és hisztit csaptak. :D
2019. jún. 6. 21:53
 3/10 A kérdező kommentje:
En tobbnyire nevetek a dolgon. Csak olyankor sertodok be amikor atmegyek hozzajuk es ott fekszik mellettem es fel oraja nyomkodja a telefonjat
2019. jún. 6. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

első

hehe ha az eszed a tét, mindegy, hülye vagy, hát hülye vagy xD

de a mai külsőségeskedős világban, nehogy azt mondja már valaki hogy ronda xD

gecc ez mekkora :D :D :D

2019. jún. 6. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Harmadik...látom nem vágod, ha valami fárasztó poént mondunk akkor ja, volt már hogy lehülyéztük a másikat természetesen nevetve. Amúgy matekversenyekre jártam általánosban, és most is kitűnő tanuló vagyok, szal olyan hülye nem lehetek :D Csak viccből mondjuk, nem vagyok sértődős, tudom hogy csak viccel, és ő is tudja hogy én poénból mondom.

És nehogymár a saját pasim szerint ronda legyek, még jó hogy ott hagynám. Mi az hogy aki elvileg szeret nem tart szépnek? Ilyen nincs.

Látom nem vagy azon az értelmi szinten hogy ezt elsőre felfogd, szal gondoltam elmagyarázom :)

2019. jún. 6. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Sem a matek verseny, sem az iskolai atlag nem mutatja a valódi értelmi szintet
2019. jún. 6. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi még verekedni is szoktunk, pedig már 18 evesek vagyunk szóval ez szerintem normális
2019. jún. 6. 22:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt mi is xd
2019. jún. 6. 22:27
 9/10 anonim válasza:
100%

Mi mondjunk egymásnak mindent😂

5 hónapja vagyunk együtt.

Ütögetjük egymást,futkározunk ha olyan kedvünk van.

Meg hát minden egyéb.

17 L, 20F

2019. jún. 7. 06:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én azzal piszkálom hogy kicsi a fas*a, ő pedig engem azzal hogy kicsi a mellem, szóval egál 😂😂
2019. jún. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!