Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire szoktatok egymással elbaromkodni ugy h jartok?
Pasim mindig elkezd velem szorakozni pl torolkozovel csapkod, lehulyez szorakozasbol stb multkor szorakozasbol en meg visszaadtam neki es arcon legyintettem
nagyon aranyos srac csak mindig szorakozik velem ma pl olyat mondott nekem h csunya vagyok ami eleg fura
Viccből mi is mondjuk egymásnak hogy hülye, viszont ha azt mondaná hogy ronda vagyok, kb azonnal ott hagynám. Lehet hogy csak viccel, de nálam ez már átlép egy határt.
Elég gáz ha a saját barátnőjére azt mondja hogy csúnya, még ha poénból is. Ha zavarnak ezek a dolgok, beszéld meg vele.
első
hehe ha az eszed a tét, mindegy, hülye vagy, hát hülye vagy xD
de a mai külsőségeskedős világban, nehogy azt mondja már valaki hogy ronda xD
gecc ez mekkora :D :D :D
Harmadik...látom nem vágod, ha valami fárasztó poént mondunk akkor ja, volt már hogy lehülyéztük a másikat természetesen nevetve. Amúgy matekversenyekre jártam általánosban, és most is kitűnő tanuló vagyok, szal olyan hülye nem lehetek :D Csak viccből mondjuk, nem vagyok sértődős, tudom hogy csak viccel, és ő is tudja hogy én poénból mondom.
És nehogymár a saját pasim szerint ronda legyek, még jó hogy ott hagynám. Mi az hogy aki elvileg szeret nem tart szépnek? Ilyen nincs.
Látom nem vagy azon az értelmi szinten hogy ezt elsőre felfogd, szal gondoltam elmagyarázom :)
Mi mondjunk egymásnak mindent😂
5 hónapja vagyunk együtt.
Ütögetjük egymást,futkározunk ha olyan kedvünk van.
Meg hát minden egyéb.
17 L, 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!