Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az elfogadható korkülönbség?
Én 20 vagyok, a lány pedig 14 éves, és többen szóltak nekem, hogy ez már gáz, nem szabadna erőltetni. Viszont azt tudni kell, hogy a lány igen érett a korához képest, és itt nem csak testileg gondolom, hanem szellemileg is.
Jól nevelet, családjával, különösen anyjával jó viszonyban vagyunk.
Nekem nem jutott eszembe, hogy sok a különbség, de mondták, hogy hat év még gombócból is sok, bár én annyit simán megeszek, ha szilvás... Jó, viccet félretéve: a kérdés adott.
(X/2)+6=Y
X a te korod, Y a legfiatalabb vallalhato partneré.
Azaz jelen esetben 16.
Én 31 vagyok, nálam ez 21. A barátnőm amúgy pont ennyi. Életkora válogatja.
Nem elmélet, hanem empirikus tapasztalatok. Egyébként elèg közismert, kb a kapcsolatok 99%a bele is esik. Persze dugni lehet fiatalabbal, de komolyra ez a szitu.
szerintem 4 év.. a 6 már rengeteg.. főleg ebben a korban
25/F
Adtam egy objektiv, tartalmas, szeleskoru valaszt peldakkal alatamasztva. De te nem velemenyt akartal hallani, hanem tapsikolo tomegeket akik validálják a pedóskodásod, szoval lepontoztál. Hatjo. Latszik hogy mèg te is gyerek vagy végülis.
#2 voltam
Fiatalabb korban a kisebb korkülönbség jobban elfogadott de ha te 26 lennél a csaj megy 20 akkor az természetes lenne mindenki elfogadná nem szólna érte senki
Amúgy ha jól elvagytok egymással akkor nincs vele gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!