Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Felhívjam vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívjam vagy ne?

Figyelt kérdés
A barátommal másfél évet voltunk együtt. Szakitottunk már több mint fél éve egy vita miatt és azóta nem jött helyre a kapcsolat, de a szakítás után is beszéltünk kisebb nagyobb szünetekkel. (Tavkapcsolat volt alapból, ezért volt nehéz) Pár hete nagyon megbántott, nagyon hirtelen harag és elküldött enyhén szólva a p*csába ok nélkül (azért enyhén, mert ennél durvábbakat írt) Nem is akartam vele beszélni, úgy voltam vele, hogy nem érdekel, de írnom kellett neki messengeren, mert valaki érdeklődött egy még nálam lévő táskája után és ezért írtam. Már vagy 3 hete nem volt fent facen és csak olyan üres karika van. Írt neki a barátnőm is, rá írtam más facebookkal, de az is csak üres karika. Se instán se sehol nem elérhető. Félek, hogy valami történt vele, de annyira megbántott és annyira elegem van a dühkitöréseiből, de azt is tudom, hogy megviseli az, ha megbánt. Szerintetek felhívjam?

2020. febr. 29. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne. Érdeklődj közös ismerőstől, ha annyira érdekel.
2020. febr. 29. 18:24
 2/2 A kérdező kommentje:
De csak az apjának tudnék írni és az nem lenne gyávaság? Egyébként nem tiltott le, mert akkor látnám kiírva és nem csak az én üzeneteimet nem kapja meg.
2020. febr. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!