Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam vagy nem?
Figyelt kérdés
A lánynak akivel nemrég jöttem össze tegnap az éjszaka közepén írtam egy "jó éjt" üzenetet,reggel látta de nem írt rá semmit,még jó reggelt sem. Mindig én írok rá,mindig én hívom először. Most ebben a pillanatban az a döntés előtt állok hogy felhívjam vagy ne?2017. nov. 14. 18:01
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy várjam hogy most ő léjen?
2017. nov. 14. 18:02
2/5 A kérdező kommentje:
Lépjen*
2017. nov. 14. 18:02
3/5 A kérdező kommentje:
2 hetes kapcsolat
2017. nov. 14. 18:08
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy rádunt, de ugyanakkor az is lehet hogy csak teszteli hogy úgymond mennyire "küzdesz" érte.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok dönteni
2017. nov. 14. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!