Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezen csak én sértődős meg,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen csak én sértődős meg, vagy ez mást is zavarna?

Figyelt kérdés
A barátommal hamarosan 7 hónapja vagyunk együtt. Tegnap suli után találkoztunk (én+2 barátnőm és ő +3 haver) és elmentünk enni, aztán a “fiúk” meg a “lányok (vagyis mi)” elmenntek külön programra. A buszmegállóban álltunk ő dumált egy sráccal, megjött a buszunk. Gyorsan hozzáértem a nyakához odafordult megcsókoltam, és mondtam hogy este találkozunk aztán futottam a buszhoz. Este találkoztunk és mondta hogy mennyire gázul érezte magát meg hogy ilyet ne csináljak. Dehát basszus több mint fél éve együtt vagyunk, nem mer felvállalni? Meg azért csak nem hagyom ott köszönés nélkül nem? Ezen csakén sértődtem meg, vagy másnak is rosszul esne? 16L

2020. febr. 26. 10:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*sértőtök
2020. febr. 26. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Van, aki nem szeret mások előtt csókolózni. Ez érthető.

De gondolom, ettől még a többiek tudják, hogy együtt vagytok, nem?

2020. febr. 26. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez érdekes, én biztos örültem volna neki. De nem vagyunk egyformák, lehet hogy ő ezt személyesebb dolognak tartja. Kérdezd meg tőle hogy pontosan mi volt a baj, hátha többet megtudsz és meg tudjátok beszélni :)
2020. febr. 26. 10:55
 4/11 A kérdező kommentje:

#2 tudják persze

És emlékeim szerint ez nem az első alkalom volt, de nem tartom igazán számon...

2020. febr. 26. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beszéld át ezt vele. Ha megkérdezed miért is volt neki ez kellemetlen akkor hátha megtudjátok beszélni.
2020. febr. 26. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Kérdeztem de nem igazán válaszolt. Annyit mondott hogy a barátai, meg emberek előtt ne! De csókolgat engem pl a családom előtt, ez engem nem zavar, sőt. De olyanok előtt akit ő ismer nem igazán lehet!
2020. febr. 26. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom nem te vagy az egyetlen neki, és kínos lenne ha valaki meglátná....
2020. febr. 26. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

7: Ezért kérdeztem, hogy a többiek tudják-e, hogy együtt vannak, és azt válaszolta, hogy tudják. Szóval nem titokban vannak együtt :)

Miért olyan hihetetlen, hogy csak nem szeret mások előtt nyalakodni? Én se örülnék, ha egy társaságban mászna rám a párom. Már csak azért sem, az is zavar, ha mások csinálják ezt társaságban. Nagyon kellemetlen mindenkinek.

2020. febr. 26. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Én sem szeretem amúgy ha néznek miközben csókolózunk, olyan kellemetlen. Mondjuk én csak baráti, családi társaságnál érzem ezt. Persze megpuszilom vagy nem zavar ha ő puszil meg, csak még is. Ha ismeretlenek előtt vagyunk az annyira nem zavar. Őket jobban ki tudom zárni. Lehet ő is ilyen.
2020. febr. 26. 13:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Tisztáznám hogy nem “nyalakodtunk” az egész kb fél perc sem volt!
2020. febr. 26. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!