Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok, titeket ez nem zavarna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket ez nem zavarna? Nem venné el a kedveteket a dolgoktól? Hogy beszélnének vele hogy egy picit változtasson?

Figyelt kérdés
A barátnőm most valami “nagy, fontos projekten” dolgozik és az elmúl egy hónapban már a 4 óriási vászonra készülő olajfestményét csinálja. Ez alapból annyira nem zavarna. De folyton össze van kötve a haja, sminknélkül van, festékes ruhákban, és van hogy az arca meg a keze is festékes. Ez annyira nem is zavarna, de mikor átmegyek legalább vehetne normális ruhát, egy kis smink vagy valami. Így nem igazán van kedvem megölelni meg csókolgatni mert nem igazán tetszik. Ő meg mindig sír hogy most van valami ami fontos neki és pont most nem támogatom meg mit tudom én! Mit tegyek? Egyet értetek velem?

2020. febr. 11. 21:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Szóval most azt mondod hogy a barátnőd csak sminkben tetszik, és anélkül nem? Nem lehet valami komoly kapcsolat
2020. febr. 11. 21:39
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Te egy bunkó vagy 🤦‍♀️Más örül mikor a barátnője smink nélkül van.Inkább tedd össze a két kezed azert hogy még együtt van veled ez a csaj.
2020. febr. 11. 21:40
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem tudom.

Én erre mennék át barátnőmhöz, hogy össze van fogva a haja, smink nélkül, festékes ruhában stb... Szerintem én felcsapnám az asztalra és meg khhmmm. Nem tudnék várni az ágyig.

De ez csak az én véleményem.

2020. febr. 11. 21:43
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát most na, fiatalnak tűnik smink nélkül, olyan csupasz...
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Nemár... Borzasztó volt ezt olvasni. Inkább támogathatnád a művészetben. Szegény lány, sikerült egy tipikus fiút kifognia aki nem értékeli a művészetet. Sajnos nehéz dolga lesz megfelelő párt találni, az én párom is mindenki le akarta beszélni erről - sőt ő nem csak rajzol, fest, másban is jó. Mondta, hogy én vagyok az első aki támogatom. Én így szeretem és nem zavar, hogy az alkotásnak vannak velejárói.
 6/24 Stark2000 ***** válasza:
83%

Nem tudok egyetérteni veled. Hogy nem sminkel még örülnék is, a festékes ruha meg hát.. Én is van, hogy sokszor tocsogok az olajban, koszban, zsírban ha szerelek valamit (amit nem mellesleg szeretek csinálni), exem viszont egyszer sem szólt emiatt - nyilván szoros ölelést nem kaptam ebben az esetben, de hát nem is vártam el. :D

Szerintem támogatnod kéne, nyilván neki ez fontos dolog.

2020. febr. 11. 21:45
 7/24 A kérdező kommentje:
És az amikor vasárnap megálmodja a képet és 2 órával korábban kel mint én, és erre kelek?
2020. febr. 11. 21:55
 8/24 anonim ***** válasza:
92%
Uhh.. mit nem adnék egy ilyen lányért. Inkább becsüld meg!
2020. febr. 11. 21:56
 9/24 A kérdező kommentje:
Mások?
2020. febr. 11. 22:01
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogsz olyan választ kapni, hogy igazad van😂
2020. febr. 11. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!