Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak lányok, akik rendesen...

Vannak lányok, akik rendesen életvitel szerűen AB vagy little girlként élik a mindennapokat, esetleg csak érdeklődnének ez iránt és beszélnének róla?

Figyelt kérdés

Nem, nem a társkeresés a fő célom, csak beszélgetni szeretnék erről lányokkal akiket szintén érdekel. Nem fejtem ki mert mar volt hasonló kérdés itt, hogy mit is jelentenek ezek, de ha kérdes van privatban válaszolok rá.

Privát üzeneteket várnék, hisz ez egy kényesebb téma, nem mindenki vállalja fel. Ezert is irtam én is ki, mert nem sikerült soha hasonló emberekkel beszélgetnem, barátkozni. Ha ilyen erdeklődésű ember vagy nyugodtan írj, de ha csak trollkodni akarsz akkor feleslegesen írsz a kérdés alá.

Köszi, ha elolvastátok 😄

2019. okt. 3. 10:12
 1/10 anonim válasza:
85%
Viszonylag fiatal vagyok, de életemben nem hallottam még ezt, hogy "AB" vagy "little girl"-ként élni a mindennapokat. Ez mit jelent? :D
2019. okt. 3. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
AB = Alkotmánybíróság
2019. okt. 3. 10:17
 3/10 anonim válasza:
23%
AB= Anorexiás-Bulémikus.
2019. okt. 3. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Én már 35 vagyok, de én sem vágom, mit jelent ez. Az AB valami ruhaméretet jelent?
2019. okt. 3. 10:24
 5/10 A kérdező kommentje:
AB-itt adult baby, és little girl. Ezek infantilizmushoz szokták hasonlítani, úgy viselkedik az illető mint egy kisbaba, kisgyerek stb.. De sokan vannak akik életvitel szerűen csinálják, pl otthon csak hogy így kicsit elforduljanak a világ/felnőtt lét problémáitól. Ezt hívjak little space-nek.
2019. okt. 3. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

ismerek olyat akit ez izgat, meg is élt dolgokat belőle

nem mindenki előtt vállalják ezt így fel

2019. okt. 3. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ram valamennyire jellemző, imádom a játékokat is, a viselkedésem gyakran infantilis pedig már elmúltam negyven.
2019. okt. 3. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Angliában idős férfi üzletemberek közül vannak, akik ezt csinálják. ;) :D
2020. júl. 21. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Hat en egy nagy jatekbaba vagyok, de mar egy muerto ferjem is van es oregszem is. Mialatt irok, korbeporszivozott.
2021. febr. 27. 13:46
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:
Elmebetegek minden országban vannak, itt is.
2023. máj. 18. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!