Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok, titeket ez nem zavarna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket ez nem zavarna? Nem venné el a kedveteket a dolgoktól? Hogy beszélnének vele hogy egy picit változtasson?

Figyelt kérdés
A barátnőm most valami “nagy, fontos projekten” dolgozik és az elmúl egy hónapban már a 4 óriási vászonra készülő olajfestményét csinálja. Ez alapból annyira nem zavarna. De folyton össze van kötve a haja, sminknélkül van, festékes ruhákban, és van hogy az arca meg a keze is festékes. Ez annyira nem is zavarna, de mikor átmegyek legalább vehetne normális ruhát, egy kis smink vagy valami. Így nem igazán van kedvem megölelni meg csókolgatni mert nem igazán tetszik. Ő meg mindig sír hogy most van valami ami fontos neki és pont most nem támogatom meg mit tudom én! Mit tegyek? Egyet értetek velem?

2020. febr. 11. 21:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Itt mutatkozik meg, hogy szerelmes vagy-e, vagy csak jó, hogy van valaki, akit időnként dughatsz.

Nálad az utóbbi áll fenn.

Tudod, a legelemibb dolog lenne, hogy támogatom abban, ami fontos. Neked arról is csak homályos fogalmaid vannak, hogy mit csinál, és magadon kívül semmi nem fontos neked ebben a "kapcsolatban". Undorodsz tőle, ha nem vágja puccba magát parancsszóra? Nem érzed magad féregnek, ha?

Egy igazi, önző tahó vagy, akinek egyszerűen nem való párkapcsolat.

2020. febr. 13. 12:09
 22/24 anonim ***** válasza:

"És az amikor vasárnap megálmodja a képet és 2 órával korábban kel mint én, és erre kelek?"

Szerintem az egy hihetetlenül jó érzés vasárnap arra kelni, hogy van egy kreatív, különleges és tehetséges barátnőm, és azt látom, hogy aktívan és elszántan épp a tehetségét kamatoztatja.

Kimondhatatlanul jó érzés.

2020. febr. 13. 12:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Azt mar olvasni is fajt.sajnalom a baratnod hogy egy olyan emberrel van mint te
2020. febr. 13. 19:56
 24/24 Kecsege7 válasza:
Szerintem az értékrendeddel van a baj. Igaz én már nem vagyok tini, sem barátnős (nős vagyok), de hétköznap mindig 3 órával előbb kelek mint a nejem. Mindig felkel hozzám és megölel, megpuszil mielőtt elmegyek dolgozni. Ha neki van hétvégén munkája, amikor én aludhatnék, én is felkelek hozzá, csinálok egy kávét neki és együtt megisszuk. Akármilyen koszos a kertimunkától, vagy én a szerepléstől, sosem jelentett problémát. A munka befejeztével tisztába tettük magunkat. De addig sem fanyalgott egyikünk sem. Ha lehetet, segítünk, de minimum támogatjuk a másikat.
2020. jún. 29. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!