Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez a kérdés hozzátok szólna! Ti mikor lennétek képesek sírni egy lány miatt?! Akkor ha igazán szeretitek és nem akarnátok mást rajta kívül?!
Az lemaradt, hogy akkor ez azt jelenti, hogy tényleg nagyon nagyon szeret engem, szerintetek?!
19 L
Nem tartja elég jónak magát.
Csinált valamit és most lelkiismeret furdalása van.
De csak tippelek.
Jelentheti azt is, hogy nagyon szeret, de az is lehet, hogy csak érzelmileg zsarol. Meg akármi is lehet, valami miatt érzelmileg épp labilisabb, vagy akármi. Ezt mi nem tudhatjuk.
Az is lehet, amit a 3-as írt.
Nem lenne rossz tudni azt sem, hogy hány éves a fiú, mert kamaszkor fölött elég "fura" az, amit leírtál.
Én visszautasítások alkalmával szoktam sírni.
Amit írsz, nekem kicsit fura. Ha egyszer együtt vagytok, akkor miért kell sírni azért mert elveszíthet, örüljön annak, hogy most együtt vagytok.
Az hogy jobb vagy nála, meg nem tudja hogy miért szereted, nagyon gázul hangzik. Ebből nekem az jön le, hogy arra kellesz neki, hogy önbizalma legyen, nélküled semmije nem lenne, milyen férfi az ilyen?
Szerintem ez a fajta sírás nem egy tiszteletre méltó sírás, ami azt sugallná, hogy meri vállalni az érzelmeit. Ez egy kétségbeesett kiabálás egy gyerektől, aki fél, hogy elveszik a cumiját.
Azért tudom ezt állítani, mert én is ilyen voltam az első kapcsolatomban és ma hányni tudnék az akkori önmagamtól. Egy érzelmi manipulatív kisgyerek voltam, durva önbizalomhiánnyal.
Szóval szerintem ez csak egy érzelmi manipuláció, nem valódi érzelmi megnyilvánulás. Nyugodtan pontozzatok le! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!