Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnátok bocsájtani a párotoknak a megcsalást?
Szóval az van, hogy a többséggel ellentétbe aki ír ki kérdést, én csaltam őt meg.
Egy éve nagyjából és leleplezett, de nagyon bánom. Nem is tudom, miért csináltam.
Csodálatos ember és mostanra eljutottunk oda, hogy köszönésnél többet kommunikálunk, szerintem lehet, meg tudna bocsájtani.
Ti meg tudnátok bocsájtani?
(A helyesírás miatt bocs)
10-es, teljesen egyet értek veled.
12-es, köszönöm, ezt jó volt olvasni.
A többieknek is köszi a választ
Félre vagytok kalibrálva, gyerekek. A hűség nem a párod tulajdonsága, hanem egy állapot. Vagy nevezzük döntésnek, ha úgy jobban tetszik. De miért dönt úgy, hogy hű marad hozzád? Mert te (jó esetben) életben tartod a szerelmét, a hűségét. Értitek? A párotok hűsége a ti kezetekben van, a ti hűségetek meg a párotokéban.
A kérdésre. Ha engem megcsalna a párom, először is körülnéznék a saját házam táján; mi volt az, amiben kevés voltam, mi volt az, amit nem tudtam/akartam megadni neki? Tudom, a másikra mutogatni sokkal könnyebb, csak éppen a legközelebbi pároddal ugyanígy lukra futsz, ha nem tanulsz a hibáidból.
És még valami. Felejtsétek el az ilyen - "Aki egyszer megcsalt, másodszor is megfog." - maszlagot. Ti szobatisztán jöttetek a világra? Lótuszt! Naponta befostatok, naponta többször összeszartátok a pelust, hogy még a harmadik szomszéd is befogta az orrát. Hogy most nem ott tartotok, az annak köszönhető, hogy az ember folyamatosan változik, fejlődik. Tanul a hibáiból! Az is, aki egyszer megcsalt valakit.
Miquel, óriási nagy baromságot hordasz össze, már ne is haragudj.
Ha valaki nem képes megbeszélni a párjával a problémáit, hogy neki igen is hiányzik valami a kapcsolatból, és emiatt inkább megcsalja, az pontosan annyit is ér. Egy párkapcsolat alapja a kommunikáció. Nehogy már én legyek a hibás azért, mert nem tudom a néma barátnőmnek mi hiányzik a kapcsolatunkból, és emiatt megcsal. Nem mellesleg, elég ostoba és szégyelni való húzás ez. Ha valami nem tetszik egy kapcsolatban, nem az a megoldás, hogy megcsalom a páromat, ennyire ostoba senki sem lehet. Inkább próbáljátok megbeszélni, vagy legrosszabb esetben dobd ki, de NE CSALD MEG. Ezzel saját magadat minősíted, és megalázod a párod érzéseit. Nem beszélve arról, hogy a másiknak milyen rossz negatív tapasztalatot szerzel ezzel, amivel valószínű sérülni fog. Ha valaki nem képes ezt megérteni, úgy gondolom, nem elég érett egy kapcsolatra.
És rendben, ha fejlődik az ember jobb esetben tényleg nem csalja meg a következő párját. Ettől függetlenül ez nem mérvadó arra, hogy jahj hát buta vagyok még és tapasztalatlan, most még szabad, mert nekem ez így jön le. Ha valaki nem rendelkezik elég érzelmi intellienciával, és nem elég érett, én úgy gondolom, hogy annak nem való kapcsolat se.
Teljesen egyetértek az utolsóval! Az okos ember más hibájából tanul, a buta a sajátjából sem. Ha szeretted akkor még is mi vezetett arra, hogy megcsald? Alapból azt sem értem, hogy itt magyarázza a nagy okos, hogy ha megcsalnak téged akkor az a te hibád mert ez meg az.. De azért van az embernek szája, hogy beszéljen vele nem? Ha valami problémád van, azt mondd el a párodnak és ne pedig kussba duzzogj aztán sírj utána miután megcsaltad és ezért kidobott. Szerintem egyáltalán nem érdemled meg, hogy bízzon benned.
És mivel teljesen tudatosan csináltad, így nincs kifogás. A helyedben örülnék, hogy még szóba áll velem ezek után.
Akkor miért csaltad meg? De most mindent félre téve teljes őszinteséggel írjad. Semmi kamu, ködösités.
Én imádom szeretem a párom, már csak elég rá gondolom és fuhh. Éppen ezért nem csalom meg. De ha te is ennyire szereted akkor miért? Tényleg kíváncsi vagyok szóval válaszolhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!