Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak leengedett hajjal tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak leengedett hajjal tetszem neki igazán?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy a barátom szerint kiengedve a legjobb a hajam. Ez így most nem tűnik bajnak, de engem kicsit zavar, mert nagyon hosszú hajam van és úgy érzem egyfolytában azt akarja sugallni, hogy engedjem ki, de minden baj van vele olyankor, mert beleakad valahova vagy odafogom valamihez, gyorsabban is zsírosodik, nem hordhatom mindig úgy (ezt neki is megmondtam). Általában csak hajmosás után szoktam kiengedve hordani, amikor még friss.. Szóval nagyon idegesítő tud lenni, de gondolom hosszúhajú lánytársaim megértik, hogy levágni meg nem szeretném 😂😅

Legtöbbször copfba fogom. Kontyban nem szeretem, mert úgy nézek ki, mint egy okoskodó tanárnő. Egyszerűen túl komolynak látszom benne😅

Tehát leginkább "Ariana Grande stílusú" copfban szeretem hordani a hajam és úgy gondoltam jól is áll, de ismét szóba jött a barátomnál ez a téma (ő hozta fel) és sorrendbe is rakta, hogy ő leginkább leengedve szereti, aztán konytba, és legkevésbé copfba szereti.

Ez rosszul esik, lehet velem van a baj, de míg mások úgy mondják így is-úgy is szép vagyok, ő valamiért azt érezteti velem, mintha csak leengedett hajjal tetszenék neki igazán.

Tudom, bevallom, önértékelési problémáim is vannak, viszont pontosan ez miatt nem tudom eldönteni már sokszor, hogy már megint én reagálom túl vagy jogosan vagyok "felháborodva".

2020. febr. 6. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, hogy sokkal jobban tetszik neki úgy, de azért én nem erőltetném ennyire.
2020. febr. 6. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Hordjad csak copfban. Annál jobban fog örülni, ha kiengeded.
2020. febr. 6. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk nagyrészének a hosszú hajú lányok jönnek be, gondolom hogy ha ki van engedve a hajad, akkor ez hangsúlyosabban látszik. Amit írsz, abból szerintem még nem következik, hogy csak leengedett hajjal tetszenél neki, de az egyértelmű, hogy így jobban bejössz neki.
2020. febr. 6. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk a fejt tetejére rakott copf nem tetszik, de ez csak az én véleményem.

Én is hosszú hajú vagyok, és nagyon megértem azt, amit a kiengedett hajjal kapcsolatban mondasz: én hordom úgy, de csak frissen mosottan, mondjuk két napig. Utána már csúnya. Én lófarokba szoktam fogni (tehát "átlagosan" hátul, nem felül összekötve), vagy pedig csak félcopfba a hajam egy részét felül. Néha ezt a részt be is fonom.

Szerintem egy nőnél nem baj az - sőt jó -, ha többféleképpen hordja a frizuráját, és variálja a lehetőségeket. Szóval csináld csak, ahogy neked jó, én nem hiszem, hogy a pároddal a kapcsolatod ezen múlhatna. :)

2020. febr. 6. 19:14
 5/7 October15 ***** válasza:
39%

Azt hogy mennyire tetszel neki szerintem bőven túlgondolod. Nyilván mocsok idegesítő a hosszú haj a viselőjének [volt, 2,5 év után egy reggel felment a pumpa és levágtam egy késsel a vérbe, a szakáll növesztés kevesebb agyfszal jár. :D] más részről viszont abszolúte egyetértek az álláspontjával. Mármint yep a hosszú haj egy lányon kiengedve a legjobb, vagy vmi túlgondolt fonással azok is menők csak hát azt nem csinálod meg minden reggel mert idegrohamot kapnál. :D

A konty vs copf meg hát lehet neki bejön a "tanárnő" dolog. :P [Erre azért khm... lehetne alapozni... if u know what i mean. Bocs. XD]

Szerintem nem akart ezzel semmi rosszat / nem veled hanem a copfal van "baja" vagy szimplán mocskosul szép a hajad kiengedve a konty meg baromi jól áll. :D Nem hiszem hogy ennyire belegondolt volna a dologba mint te.

Hogy valami hasonló példát hozzak: Első bnőm anno vörös volt.. amíg 1x csak jött a tűz népe és elbszott mindent. :D Akarom mondani befestette a haját feketére. Nyilván első reakcióm kb az volt hogy "ez így ez mi ez????" Mármint tényleg mit szívott szegény hogy ezt tette. :D De nyilván az ő haja úgyhogy azt csinál vele amit akar + igen a vörös haj jobban bejött [sokkal, a feketét kifejezetten rühelltem, később szőke lett az még úgy so-so mert hát nem szeretem most se de legalább jól állt neki] de attól még nem tetszett kevésbé. :D 1-2 hét szokást igényelt hogy R.I.P. vörös haj de ennyi.

2020. febr. 6. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem igazán közismert, de a kibontott hajról több illatmolekula kerül a levegőbe, amitől a férfiak izgalomba jönnek.
2020. febr. 6. 19:51
 7/7 October15 ***** válasza:
75%
3.: Valszeg mert a lányok nagy része azért relatíve hosszú hajú. Én úgy vagyok vele hogy ha illik hozzá akkor úgyis tetszeni fog. Nyilván egy vörös rövid vagy egy derékig érő világosbarna azért karcol de lássuk be nem a leggyakoribb dolgok. Ha már kell mondani vmit ami nálam kizár ok külsőt tekintve akkor az az úgynevezett "pirított rbanc". Na azoktól soha, semmit, sehol.
2020. febr. 6. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!