Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm egyfolytában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyfolytában hazudik, illetve érzelmileg zsarolgat engem. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval én 16 éves vagyok, ő pedig 15. 1 hónapja vagyunk együtt. Én iszonyatosan szeretem őt. Elméletileg ő is engem, de ezt nem tudom biztosra. Az elmúlt napokban többször is veszekedünk. Ma pl mikor mentünk suliba, mondta hogy lelép netről, mert hogy megy a suliba. elhittem neki, mondtam hogy menj. Ugyebár én is lementem. Aztán párperc mulva felnéztem, mert irt nekem az egyik haverom, és látom hogy fentvan. Ráirok, erre felkapja a vizet, hogy miért nem hiszek neki, hogy lement? Aztán felhivtam, hogy az elmúlt napokban miért hazudgál nekem. Elkezdte mondani a hülyeségeit, hogy nekem nincs szükségem ilyen hazudós lányra mint ő, én jobbat érdemlek, és ha ennyire idegesit engem, akkor szakitsak velem. Aztán rám nyomta a telefont. Aztán hivogattam kb 50-szer, egyfolytában rámnyomta. 51. alkalomra felvette, hogy MIVAN? Mondtam neki, hogy miért nem tud normálisan beszélni. Erre megint rámnyomta a telefont. Szerintetek mitévő legyek? Iszonyatosan szeretem, tényleg. Minden veszekedés után én kérek bocsánatot, mert 1 óra mulva nekem kezd el iszonyatosan hiányozni. Ő le sem szar engem :/ Szerintetek?

2020. febr. 4. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Dugd meg aztán dobd ki
2020. febr. 4. 16:32
 2/4 Thispain ***** válasza:

Amit példának felhoztál, az eléggé kis dolog, viszont a lányt reakciója alapján könnyen sértődő dráma királynőnek találom, aki elzárkózik, vagy azért, mert az önértékelése a 0-val egyenlő, vagy azért, mert miért ne, emellett úgy fejezi ki magát, és úgy viselkedik, mintha fenn hordaná az orrát.

A kérdés az, mit akarsz tenni. Ha szakítani szeretnél vele, jó lehet első lépésnek ez irányba, hogy először elkezdesz haverként tekinteni rá, és vagy ezzel egyidőben, vagy később úgy is bánsz vele. A további lépésekről dönthetsz a helyzet függvényében.

Ellenben, ha együtt szeretnél maradni vele, akkor a lány kínzását javaslom szellemileg. Erre példa lehet az, ha olyan döntés helyzetbe kerül, ahol a döntésében két egymásnak ellentmondó elve akar szerepet játszani, vagy ki kell lépnie a komfortzónájából ahhoz, hogy a rosszabb döntéssel ne veszítsen el mindent.

2020. febr. 4. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyrészt a Messenger elég rosszul mutatja, hogy ki mikor van fent, nekem is volt már hogy írtak éjszaka közepén, hogy mit csinálok online, csk reggel láttam, mert aludtam...

Másrészt az előőből kiindulva, ha szereted, akkor nem fogod "szellemileg" kínozni, ez elég nagy ellentmondás. Kommunikáljatok tisztán!Szerintem mindketten úgy érzitek, hogy a másik nem szeret titeket eléggé, annak ellenére, hogy ti mindent megtesztek kapcsolatért, de ez azért van mert nem beszélitek meg higgadtan az egészet, kinek mi esik rosszul, hogy lehet megoldani, min kell változtatni stb

2020. febr. 4. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl reagálod, de ha ennyire szarul esik simán szakíts és kész
2020. febr. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!