Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyfolytában hazudik, illetve érzelmileg zsarolgat engem. Mit tegyek szerintetek?
Amit példának felhoztál, az eléggé kis dolog, viszont a lányt reakciója alapján könnyen sértődő dráma királynőnek találom, aki elzárkózik, vagy azért, mert az önértékelése a 0-val egyenlő, vagy azért, mert miért ne, emellett úgy fejezi ki magát, és úgy viselkedik, mintha fenn hordaná az orrát.
A kérdés az, mit akarsz tenni. Ha szakítani szeretnél vele, jó lehet első lépésnek ez irányba, hogy először elkezdesz haverként tekinteni rá, és vagy ezzel egyidőben, vagy később úgy is bánsz vele. A további lépésekről dönthetsz a helyzet függvényében.
Ellenben, ha együtt szeretnél maradni vele, akkor a lány kínzását javaslom szellemileg. Erre példa lehet az, ha olyan döntés helyzetbe kerül, ahol a döntésében két egymásnak ellentmondó elve akar szerepet játszani, vagy ki kell lépnie a komfortzónájából ahhoz, hogy a rosszabb döntéssel ne veszítsen el mindent.
Szerintem egyrészt a Messenger elég rosszul mutatja, hogy ki mikor van fent, nekem is volt már hogy írtak éjszaka közepén, hogy mit csinálok online, csk reggel láttam, mert aludtam...
Másrészt az előőből kiindulva, ha szereted, akkor nem fogod "szellemileg" kínozni, ez elég nagy ellentmondás. Kommunikáljatok tisztán!Szerintem mindketten úgy érzitek, hogy a másik nem szeret titeket eléggé, annak ellenére, hogy ti mindent megtesztek kapcsolatért, de ez azért van mert nem beszélitek meg higgadtan az egészet, kinek mi esik rosszul, hogy lehet megoldani, min kell változtatni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!