Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok egyfolytában róla és miért hiányzik?
Figyelt kérdés
Három éve történt.
A volt osztálytársam bepróbálkozott nálam nem egyszer, én ellenáltam mindig mivel párkapcsoltban voltam de már nagyon rossz volt és szét is mentünk.
Azóta párkapcsolatban vagyok 1 éve. Semmi probléma nincs. De ha városban meglátom a volt osztálytársam van hogy hónapokig másról sem álmodok csak róla mintha bele mászot volna a fejembe. Boldog vagyok a barátommal és nem csalnám meg. De ez már aggaszt. Szerintetek ez miért van?
(nézzétek el légyszi a hibáimat szlovákiai magyar vagyok)
18L
2019. júl. 20. 23:22
1/2 anonim válasza:
Hormonok, fiatalság, majd elmúlik.
Nagyon szépen írsz, ahhoz képest hogy nem anyaországi vagy.
2/2 MessorKing18 válasza:
Igaza van, szépen írsz.
Egyébként ezt szerintem a barátaiddal beszéld ki. Ők ismernek és elfogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!