Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni hogy ez szerelem e vagy megszokás?
Most épp 'szünetet'tartunk es azt hittem nem fogok tudni nelkule meglenni de total jol elvagyok,olyan felszabadult es megkönnyebbültnek érzem magam
Az utobbi időben eleg sokat veszekedtunk minden hulyesegen amiken regen nem is akadtam ki mostanaban igen es mindig csak azt hallottam hogy valtozzak meg
Most beszelunk egy keveset es azt mondja hogy ő hajlandó valtoztatni mert neki csak en kellek,de szerintem mar semmi se lesz ugy mint regen
Lehet hogy elmult a szerelem? Es felesleges lenne ujra kezdeni tiszta lappal?
Hát gondold végig hogy látsz e vele még jövőt?
Vele vagy nélküle vagy e boldogabb?
Építitek egymást vagy lehúzzátok?
Én azt gondolom ha szerelmes lennél nem így vélekednél
De ezt neked kell tudni mi nem mondhatjuk meg azt hogy van e értelme
A kérdés az hogy szerinted van e?
Bár egyébként ha ez egyértelmű lenne
Nem tennél fel ilyen kérdéseket mert tudnád
Ez is jelent valamit
Körülbelül úgy ahogy mondod, elmúlt ami volt. És az ember nagyon kevés esetben képes tartósan változni egy másik emberét, mert első sorban magáért kellene.
És ha részedről ez már nem ér semmit, akkor hiába is fog válltozni, ha te ergó megvoltál a szünet alatt nélküle.
Szerintem egy szünetnél a kapcsolatban az a vízválasztó, hogy az ideiglenes különváláskor mit éreznek a felek. Te egyértelműen megkönnyebbültél, hiszen te már nem érezted azt, mint a kapcsolat elején, és gond nélkül meglennél a párod nélkül is. Ellenben a párod még mindig szerelmes beléd, vagy legalábbis nagyon ragaszkodóan szeret, ha ő meg pont arra jött rá a szünet alatt, hogy nem tudja nélküled elképzelni az életét.
Akármennyire is nehéz vagy fájdalmas, szerintem ülj le vele és őszinte mondd el neki, hogy már nem akarsz vele lenni, mert persze könnyebb a bizonytalanságban maradni és neked továbblépni közben, míg a párod meg ezerrel fog reménykedni, hogy te is azért választottad a szünetet a szakítás helyett, mert még vele akarsz lenni. Ne hitegesd, az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!