Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért hagynak el a pasik? Jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagynak el a pasik? Jó alakom van Középmagas Tökéletes arcom

Figyelt kérdés

Vannak hibâim is, kegyetlenül tudok hazudni, saját érdekeim elérése érdekében.

Emiatt több fiú is dobott és egyedül vagyok.

Tippek hogy tudnék normális pasit fogni aki így szeretne?

2020. febr. 1. 21:47
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Oks vagyok Elhiheted.. Meg figyelő képességem tökéletes 😌💛💙
2020. febr. 1. 23:07
 22/34 anonim ***** válasza:
52%
Milyen érdekekröl van szó pontosan ami miatt hazudni kell?
2020. febr. 1. 23:11
 23/34 anonim ***** válasza:
93%

Nos az írásodból látszik hogy zéró az IQ-d emellett:

-beképzelt

-műveletlen

-hazudós

Vagy egyszóval ne aggódj a mai világban hamar találsz pasit.Tudom az a kérdés hogy tartsd meg.Súgok valamit:jellemfejlődés.Kaparj össze pár IQ pontot.

2020. febr. 1. 23:24
 24/34 anonim ***** válasza:
86%

Ha állandóan hazudsz akkor lehet se jó alakod se szép arcod, nyilván az is hazugság.

Komolyra fordítva én extrasok mindent el tudok fogadni egy nőben de egyet soha: ha hazudik, abban a másodpercben repül a pcsába,kivágom éjjel az esőbe is. qrjon félre, az sem érdekel, de mondja meg hogy azt akarja csinálni, ne a hátam mögött, ne hazudjon SEMMIBEN!

2020. febr. 1. 23:31
 25/34 A kérdező kommentje:
Hát pedig tökéletes arcom van többen mondták már
2020. febr. 1. 23:49
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elhinni
2020. febr. 1. 23:50
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze. De ha betegesen hazudsz akkor ezt SENKI sem fogja elhinni neked. :)
2020. febr. 1. 23:51
 28/34 anonim ***** válasza:
75%

Az hogy ki hogyan néz ki körülbelül az első pár óráig számít. Aki a társadalom által szépként megítélt, az könnyebben ismerkedik, de ennyi funkciója van a szépségnek. Onnantól ha tartós kapcsolatot szeretnél akkor a személyiség számít. Őszintén, te kivel szeretnél együtt lenni hosszabb ideig? Egy tisztességes, megbízható, őszinte faszival, vagy egy hazudós, simlis, megbízhatatlan emberrel?

Egy kis idő kell nekik hogy meglássák pszichopata vagy, aztán azonnal le is lépnek, mert nincs szükségük ilyen emberre az életükben.

Ha ezt nem tudod elfogadni és változtatni rajta akkor továbbra sem lesz máshogyan a párkapcsolati életed. Vagy alkalmazkodsz a társadalomhoz vagy minden marad a régiben. A többség megítélése nem fog csak miattad megváltozni, ilyen a világ rendje.

2020. febr. 2. 11:11
 29/34 anonim ***** válasza:
Pont ezekért amit itt megfogalmaztál
2020. febr. 4. 20:11
 30/34 anonim ***** válasza:
Én nagyon jó pasi vagyok, kidolgozott testtel, igazán jóképűnek számítok, pénzem is van bőven.. Járnál velem? Azt még el kell árulnom magamról, hogy egy kicsit hazudós vagyok! :D
2020. febr. 4. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!