Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki el tudna látni néhány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el tudna látni néhány jó tanáccsal, gondolattal?

Figyelt kérdés

Kedves mindenki!

Nem is tudom hol kezdjem.^^

Az a helyzet, hogy a párkeresési küzdelmem megfeneklett.

Meleg srác vagyok, aki már túl van régebbi egy párkapcsolaton, és mostanában éreztem elérkezettnek az időt arra, hogy újból nekiálljak keresgélni.

Azonban a sikerességi rátám a nullához konvergál, és emiatt sokszor elgondolkodom hogy van-e értelme annak amit csinálok.

Egyedül a PlanetRomeo-n vagyok fent, amit szerintem nem kell senkinek sem jellemeznem.

Röviden: mindenki max kalandozásra, alkalmira kérne fel, de normális beszélgetésekre, ismerkedésekre alig akad vevő. Érzelmekről meg aztán ne is beszéljünk....

Abban szeretném a leendő válaszadók segítségét kérni, hogy esetleg van e valami alternatíva az ismerkedésre a szenny oldalakon kívül, és ha igen akkor mi. Vagy esetleg kipróbáljak e valami újat, netán változtassak e valamin. (Ezt majd a komment szekcióban/ privát üzenetekkel megbeszéljük.)

Tudom, most úgy beszélek, mintha ki lennék égve az egésztől, de erről szó sincs, mindössze egy hosszú távra szóló kapcsolatot szeretnék, mint még oly sokan mások.

Szóval tömören-röviden ennyi lenne a problémám.

Szívesen fogadok minden jó tanácsot, ötletet, akár privátban is. ^^

[UI.: utálkozók, homofóbok kerüljenek]

(19) [Érd]

2020. jan. 30. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Összejönni bárkivel lehet, de komoly kapcsolatot, érzelmeket nem lehet erőltetni, kicsikarni senkiből. Egy kapcsolat nem úgy működik, hogy magányos vagyok, kell valaki mellém hosszú távon, hanem összeismerkedsz valakivel és megpróbáljátok együtt. Ismerkedni lehet és kell is, de ne erőltesd, ne hajkurászd. Elsősorban élőben próbálkozz, illetve vannak helyek és Fb oldalak is, melegek számára. Ezen kívül ha van hobbid, akkor olyan eseményen, helyszínen, oldalon vagy fórumon is próbálkozhatsz.
2020. jan. 30. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves egyes! Köszönöm válaszod. ^^

Az "érzelmekről szóló megemlítésemet" kicsit kétértelműen írtam, ott arra gondoltam, hogy a legtöbb embernek nincs, vagy gyér az érzelmi intelligenciája.

De tudom, hogy mi e téren a helyzet.

Mégegyszer köszi. :-)

2020. jan. 31. 14:32
 3/3 anonim válasza:
100%

Fiatal vagy még, fog az jönni, ne aggódj. Én párommal itt ismerkedtem meg és már együtt vagyunk 5 éve. Mondhatjuk, hogy szerencsések is vagyunk, hogy egymásra találtunk.

Azt viszont elismserem, hogy elég "gáz" a homi világ. Mi is próbáltunk ismerkedni, de csak barátkozás céljából. A vége mindig az volt, hogy többet akart a másik.

Szerintem legjobb a spontán találkozás. Egy kis tapasztalattal le lehet szűrni, hogy valaki komolyan gondolja az ismerkedést vagy csak kalandozni akar.

Ne feszülj rá ennyire, ennyit tanácsolok.

2020. febr. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!