Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mire utal egy lányban?
Van egy 23 éves lány ismerosom, régebben vékkép nem, de mostanában minden apróságot a testére varrat.. Osszejott egy fiuval 1 hónapja vannak még csak egyutt és a fiú nevét a mellkasára tetováltatta hogy szinte mindenki lássa..
A szuleivel nagyon rossz kapcsolata van, és a szulei szuletési dátumait is a testére tetováltatta.
Mindig sok képet posztol magáról, és mindig tesz magára 6 kiló festéket.
De viszont kedves lány nagyon valahogy nem tudom megfejteni
Gyűjti az emlékeket. Nem tudom amúgy, beszélj vele és meg tudod, szerintem az ilyen kérdésekben csak az tud rá válaszolni, aki az a személy, hacsak ugye nem hazudik de egyébként csak ő tudhatja a pontos választ.
Most itt találgathatnak az emberek, illetve leírhatják az ő szempontjukat de egyébként az ilyen kérdésekre az itteni válaszok 50-50%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!