Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a tavkapcsolatunk kezd kihulni?
Ezt kicsit bővebben kellene kifejtened. Mit értesz ez alatt, hogy távkapcsolat?
Láttátok már egymást ezelőtt? Milyen távolságra vagytok egymástól? Hány év van köztetek? Te mennyi idős vagy? Milyen volt ezelőtt a kapcsolatotok mielőtt úgy érzed, hogy megromlott?
Nekem eddig 3 távkapcsolatom volt. Egyik sem működött hosszútávon.
Egyszerűen nem elég pár hetente találkozni. Gondolj bele, hogy amíg távol vagytok hány vonzó emberrel találkozik a másik. Ha egy kicsit nagyobb libidója van, mint ahogy nekem is, legalább 2-3 naponta szexelni akar a pasi. Előbb-utóbb találkozik olyan csajjal, akivel 2-3 naponta is tud találkozni, mert ugyanabban a városban laknak. Ehhez nem kell rossznak lennie a kapcsolatotoknak. Én is szerelmes voltam azokba a lányokban, akik távol laktak, mégis szakítanunk kellett, mert nekem ez a több hetente egy nap nem elég.
Csak akkor működik, ha az egyik odaköltözik a másik városába.
25/F
#1 vagyok.
Azt tanácsolom, hogy a következő leendő alkalommal utazz le hozzá és beszéljétek meg a dolgaitok. Ezt nektek kell tudni, hogy mennyire szeretitek egymást. A távkapcsolat egy kényes dolog, hatalmas hűség és szerelem kell hozzá,hogy fent tudjon maradni hosszú távon. Ez a távkapcsolat dolog ilyen, hogy van akinek 10 ezer kilóméterről is bejön, de van olyan, hogy 30-ról sem. Nagyban függ attól is, hogy azok a találkozók milyen rendszerességgel vannak megtervezve. Én nem fogom neked azt mondani, hogy nyugodj meg mert biztosan szeret, csak túl van mostanában terhelve mindezt azért, hogy jobban érezd magad, mivel ez hosszú távon csak nagyobb sebet jelent. Én is voltam ilyen cipőben mint te, nekem is voltak ilyen szakaszaim, hogy azt éreztem nem szeret a barátnőm, azzal nyugtatgattam magam, hogy feljöttem gyakorira és olyan válaszokat olvasgattam akik siker történettel számoltak be távkapcsolatukról. Utólag nagyon megbántam mert nagy seb maradt bennem. 1 évig tartott ez a kapcsolat egyébként és azért lett vége mert 2000km-re lakott tőlem és max 1 évben 1x talizhattunk volna akkor is néhány órára. De ettől függetlenül barátnak megmaradt és kéthetente beszélgetünk Messengeren keresztül.
Ebből életre szólóan tanultam és ellenzem a távkapcsolatokat. Barátnak viszont nagyon jó ha van egy valaki legalább akivel nagyobbrészt interneten tud társalogni az ember. Olyan nekem is van egy, már 5 éve ismerem és hetente 1x megbeszéljük egymás dolgait :D De ennél több sose lesz és nem is szeretném mert csak sírás lenne belőle megint. Ja és a másik nagyon fontos dolog, hogy a vonzódás fent maradhasson ha már tényleg szerelem: kerüljétek a mindennapi beszélgetéseket. Hidd el, lehet, hogy pár hónapig, egy évig el lehet ezzel szórakozni, de egy idő után mindenkiből sok lenne ha mindennap dumálnánk órákat. Sok embert ismerek és szeretek de eszem ágában sincs minden nap beszélni mindenkivel :D Ez is kapcsolatromboló úgymond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!