Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? Erről én tehetek? Hogy hozzam helyre?
Az elmúlt egy hónapom szörnyű volt, bár nem közeli de a családomban 2 35-40 éves férfi halt meg szívrohamban és ez a 2 temetés lelkileg nagyon kikészített. Emellett nagyon sokat tanulok és a közszolgálatomat is csinálom. Ezért az elmúlt 1-1,5 hónapban nem vágytam annyira a szeretkezésre, vissza is utasítottam de a barátomat erőmön és kedvemen felül kényeztettem hogy boldog legyen. Ma nagyon nehéz napom volt, nagyon megbántott valaki, és ezért vígaszt keresve mentem a barátomhoz. De mostanában nem ölel meg és mikor én próbálom mindig ezer baja van, hirtelen zavarja hogy pici vagyok és le kell döntenie a fejét hogy megcsókoljon, mikor együtt aludnánk áthívjuk a haverjait és a nappaliban alszik velük. Ma odamentem sírva, nem csinált semmit csak szeretkezni akart, mondtam hogy most nagyon másra vágyom tőle, és kérem hogy ma egyszer a fiús dolgát is egyedül oldja meg, és elkezdte nekem mondani hogy én leszarom! Szerintem ez nem igaz! De hogy foglalkozzak vele többet? Csak azért le kell vele feküdnöm hogy boldog legyen, megtegyem? Segítsetek!!!
17 L
Öhm azért ne szakíts egyből azért mert pár random ember ezt írta. Beszélj vele őszintén, keressétek alkalmas helyet és pillanatot rá, mond el neki, hogy hogy érzel, teljesen őszintén. Ha ezt nem veszi komolyan, nem érdekli, hogy megbánt a viselkedésével, akkor lehet gondolkozni a továbbiakon...
19L
#11 Az a pár random ember átlátja a helyzetet. De nyugodtan képzeld magad a kérdező helyébe.
Van egy pasid, aki nem ölel meg, nem csókol meg szívesen, nem alszik veled, nem beszélget veled, nem tart semmire, csak egy szexrobotnak, aki ha törik, ha szakad, szolgálja ki. És vagy te, aki mindent megadsz neki, kényszerből kényezteted, mert szerinted ezt így kell intézni. Megalázod saját magad, cserébe egy csepp megértést sem kapsz. Ha nem adod be a derekad és nem szexelsz vele, akkor te vagy leszólva. De még neked van bűntudatod, hogy ha belemész a kényszer szexbe, hátha megoldódik a dolog. Megtennél bármit, hogy működjön, szó szerint megalázkodsz egy ösztönlény miatt. Mi a jobb megoldás, ha semmibe vesz a párod és szexrabszolgának állsz (ha nem teljesítesz megcsalhat, de akár meg is erőszakolhat), vagy ha fogod magad és azonnal kilépsz egy olyan kapcsolatból, ami neked csak árt és tönkretesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!