Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? Erről én tehetek? Hogy hozzam helyre?
Az elmúlt egy hónapom szörnyű volt, bár nem közeli de a családomban 2 35-40 éves férfi halt meg szívrohamban és ez a 2 temetés lelkileg nagyon kikészített. Emellett nagyon sokat tanulok és a közszolgálatomat is csinálom. Ezért az elmúlt 1-1,5 hónapban nem vágytam annyira a szeretkezésre, vissza is utasítottam de a barátomat erőmön és kedvemen felül kényeztettem hogy boldog legyen. Ma nagyon nehéz napom volt, nagyon megbántott valaki, és ezért vígaszt keresve mentem a barátomhoz. De mostanában nem ölel meg és mikor én próbálom mindig ezer baja van, hirtelen zavarja hogy pici vagyok és le kell döntenie a fejét hogy megcsókoljon, mikor együtt aludnánk áthívjuk a haverjait és a nappaliban alszik velük. Ma odamentem sírva, nem csinált semmit csak szeretkezni akart, mondtam hogy most nagyon másra vágyom tőle, és kérem hogy ma egyszer a fiús dolgát is egyedül oldja meg, és elkezdte nekem mondani hogy én leszarom! Szerintem ez nem igaz! De hogy foglalkozzak vele többet? Csak azért le kell vele feküdnöm hogy boldog legyen, megtegyem? Segítsetek!!!
17 L
Pofám leszakadna, ha így kellene viselkednem a barátnőmmel... Miért vagy még vele? Ha Te nem hagyod el, akkor ő fog, az 100% hogy csak a szex miatt van Veled... Az ilyen nem érdemel barátnőt. Mondd meg neki, hogy ez így nem megy, ha neked van szükséged rá, akkor kb le se szr, de ha neki van szüksége valamire, akkor Te egyből ugorj. Még egy minimális empátia sincs benne. Én nem hogy nem feküdnék le vele, el is hagynám. Őszintén kérdezd meg magadtól: Ezt érdemled? Szerintem jobbat.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!