Mit tehetek, ha esetleg rossz helyre utaltam?
Figyelt kérdés
OTPDirekttel utaltam pénzt egy számlára, de ha az első rubrikába írtam a 117-et, és úgy a többit külön, akkor mi fog történni?
(Az idióta vagyok, és kérdeztél volna először utána -féle válaszokat mellőzzétek, kérlek, mert tudok róla.)
2016. nov. 18. 19:49
1/3 anonim válasza:
Mikor utaltad? Ha 4 után, ma már nem megy el. Hívd őket és semmissé teszik. Megesik.
Ad 2 utólag is lehet rendezni, kicsit komplikáltabb.
2/3 A kérdező kommentje:
Még tegnap utaltam, de eddig nem volt időm foglalkozni vele sajnos, így is megoldható lenne, vagy akkor le is mondhatok arról a pénzről?
2016. nov. 18. 20:25
3/3 anonim válasza:
Ha nem foglalkozol vele, nyugodtam mondj le róla :)
Hétfő-Csütörtök 8-16ig, és Pénteken 8-14ig próbálj meg felhívni egy OTP-s számot. Ha nem tudsz emberekkel beszélni, csak írásban, akkor ajánlom inkább ezt az oldalt és nem a gyakorit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!