Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha nem szeretem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szeretem a párom?

Figyelt kérdés
Már egy éve vagyunk "együtt" de nem szerettem soha és nem is vonzódom hozzá.Volt már olyan mikor taszított a közeledése.Nem tudom mit tegyek mert nagyon zavarnak a múltbéli dolgai nőkkel kapcsolatosan.(képeket csinált miközben szexuálisan együtt voltak) és ezt egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.Lehet velem van a gond vagy nemtudom... azt mondja hogy szeret meg imád de én nem érzem... soha nem ölel meg ,nem mutatja ki hogy szeretne.A párom 30 éves. Csak értelmes válaszokat kérnék
2020. jan. 18. 22:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 9. válaszoló! Nem használom ki, nem én kérem hogy vegyen meg mindent ezt magától teszi .. nem használom ki .. ha nem akarná nem tenné. Nem követelőzök egyáltalán.És nem azért vagyok vele mert van pénze.. előtte egy olyan barátom volt aki egy csokit nem vett nekem mert nem volt pénze mégis jobban szerettem.. Nem várok el semmit
2020. máj. 13. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!