Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem szeretem a párom?
Te hány éves vagy?
Nem lehet hogy kihasználta a fiatal naivságod és rád eröltette magát?
Most meg kezded megérteni átlátni rajta hogy micsoda ember és hogy nem is illetek össze,nem is éreztél érzel semmit.
Akkor keress egy olyasvalakit párnak, akit szeretsz.
Édesjóistenem...
Kicsit soknak gondolom hozzád azt a 30 évet. Majdnem duplája mint te. Ezt az ő részéről sem értem, nem veled kellene kapcsolatban lennie. Szüleid tudják? Engedik?
Neked korodbeli lenne jó, akivel egy hullámhosszon vagytok. Közös témák, stb. Egy 30 éves ember nem törődik a lelkeddel, csak a tested kell neki. Valószínű ezt érzed te is.
Valahogy a tudtára kell adnod. Ha esetleg félsz tőle, hogy nem fogadja jól a szakítást, kérj segítséget a szüleidtől. Biztos ott lesznek és segítenek. Lépj ki, mert csak rosszabb lesz.
Azt írod, hogy nem szeret(t)ed, nem vonzódsz hozzá, zavarnak a múltbeli nő ügyei, akkor minek vagy vele? Sőt, minek jöttél vele össze egyáltalán, ha nem is szeretted soha? Aztán tovább olvasva meg rinyálsz, hogy nem ölel meg, nem mutatja ki, hogy szeret. Ha közeledik az a baj, ha nem, akkor meg az.
Én a helyedben már rég szakítottam volna a pasival.
Na meg az is szánalmas, hogy a múltja miatt el akarod utasítani. Az már a múltban tőrtént, téged még nem csalt meg, legalábbis nem tudsz róla. Ha meg valaki/valakik mondanak valamit, akkor sem ítélkezz mert lehet kamu az egész. Bizonyíték kell akár több is ami valódi forrásból származik. A pénz témára vissza térve, én pl balaton soundra megyek idén. És azt kifizetném egy lánynak akit szeretek, de csak azért, hogy együtt nyaralhassunk. Nem hagynám, hogy lehúzzon ha nem akarom vinni. Csak sajna nincs bnőm!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!