Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha nem szeretem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szeretem a párom?

Figyelt kérdés
Már egy éve vagyunk "együtt" de nem szerettem soha és nem is vonzódom hozzá.Volt már olyan mikor taszított a közeledése.Nem tudom mit tegyek mert nagyon zavarnak a múltbéli dolgai nőkkel kapcsolatosan.(képeket csinált miközben szexuálisan együtt voltak) és ezt egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.Lehet velem van a gond vagy nemtudom... azt mondja hogy szeret meg imád de én nem érzem... soha nem ölel meg ,nem mutatja ki hogy szeretne.A párom 30 éves. Csak értelmes válaszokat kérnék
2020. jan. 18. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Te hány éves vagy?

Nem lehet hogy kihasználta a fiatal naivságod és rád eröltette magát?

Most meg kezded megérteni átlátni rajta hogy micsoda ember és hogy nem is illetek össze,nem is éreztél érzel semmit.

2020. jan. 18. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:
16 vagyok. Igazából össze illünk személyiségileg. Nem használ ki megvesz nekem mindent amit akarok és nem eröltet rá semmire amit nem szeretnék.Jó embernek mondanám de ez nem jo igy ,nem megy nekem ez az egész.
2020. jan. 18. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress egy olyasvalakit párnak, akit szeretsz.

Édesjóistenem...

2020. jan. 18. 22:39
 4/11 Athlon77 válasza:
100%

Kicsit soknak gondolom hozzád azt a 30 évet. Majdnem duplája mint te. Ezt az ő részéről sem értem, nem veled kellene kapcsolatban lennie. Szüleid tudják? Engedik?

Neked korodbeli lenne jó, akivel egy hullámhosszon vagytok. Közös témák, stb. Egy 30 éves ember nem törődik a lelkeddel, csak a tested kell neki. Valószínű ezt érzed te is.

Valahogy a tudtára kell adnod. Ha esetleg félsz tőle, hogy nem fogadja jól a szakítást, kérj segítséget a szüleidtől. Biztos ott lesznek és segítenek. Lépj ki, mert csak rosszabb lesz.

2020. jan. 18. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy nem szeret(t)ed, nem vonzódsz hozzá, zavarnak a múltbeli nő ügyei, akkor minek vagy vele? Sőt, minek jöttél vele össze egyáltalán, ha nem is szeretted soha? Aztán tovább olvasva meg rinyálsz, hogy nem ölel meg, nem mutatja ki, hogy szeret. Ha közeledik az a baj, ha nem, akkor meg az.

Én a helyedben már rég szakítottam volna a pasival.

2020. jan. 18. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, ennyire egyszerű. Nincs értelme így folytatni egy kapcsolatot.
2020. jan. 19. 09:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló! Nem én akartam vele találkozni. De ez egy másik dolog amiről nem szeretnék beszélni hogy miért ismertem meg.Amugy meg az elején jó volt vele akkor is ha nem voltam szerelmes belé de mostmár nem.Unalmas vele lenni.
2020. jan. 19. 09:52
 8/11 anonim válasza:
Ha nem szereted szakícs vele!
2020. jan. 21. 23:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok :D. "Megvesz nekem mindent amit csak akarok" Akkor valszeg te használod ki őt csak mert 30 éves és dolgozik gondolom! Nekem úgy tűnik, hogy kihasználod mert vetettél vele drágább cuccokat is. Gondolom ha már úgy fogalmazól, hogy megvesz mindent. Ebből azt veszem le, hogy drágább holmikat is vetettél vele! És ha sosem szeretted, van olyan gyanúm, hogy nem jófejségből vagy vele együtt! És akkor te milyen srácot akarsz magadnak, mert ha tényleg igaz a gyanum. És olyan srác kell aki lehet tetszik neked, valamennyire szereted. De elvárod tőle azt, hogy megvegyen neked mindent. Akkor nem lesz könnyű fiút találni magadnak hacsak nem vagy nagyon fullos kűlsőre, mellé persze meg kell próbálnod beadni azt mintha kedves lennél és poénkodós! Mert a pénzesebb fiúk nagyrésze is egy szerető barátnőt akar, nem olyat akinek kötelező jeleggel meg kell venni mindent, ez az idősebb korosztályba is így van! Nem is a korkülönbséggel van a gond, hanem azzal ha van egy kicsit nagyobb kórkülönbség egy kapcsolatba akkor. Valamelyik fél az ilyen kapcsolatokban kihasználja a másikat! Persze vannak kivételek.
2020. jan. 22. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Na meg az is szánalmas, hogy a múltja miatt el akarod utasítani. Az már a múltban tőrtént, téged még nem csalt meg, legalábbis nem tudsz róla. Ha meg valaki/valakik mondanak valamit, akkor sem ítélkezz mert lehet kamu az egész. Bizonyíték kell akár több is ami valódi forrásból származik. A pénz témára vissza térve, én pl balaton soundra megyek idén. És azt kifizetném egy lánynak akit szeretek, de csak azért, hogy együtt nyaralhassunk. Nem hagynám, hogy lehúzzon ha nem akarom vinni. Csak sajna nincs bnőm!

18/F

2020. jan. 22. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!