Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ebből lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet valami? (kifejtés a leírásban. )

Figyelt kérdés
Pár hónapja már ismerjük egymást a sráccal, leginkább egy buliban kerültünk közel egymáshoz,csókolóztunk, volt kis tapi, aztán megbeszéltük,hogy szerinte ez semmi komolyat nem jelent, nem biztos, hogy a jövőben nem szeretne tőlem semmit de jelenleg úgy gondolja hogy nem akarja a kapcsolatot. Aztán most pár hónap után feljött neki egy újabb buli után, hogy szeretne velem egyfajta barátság extrákkal féle kapcsolatot, de nem merem neki elmondani, hogy igazából nekem még mindig tetszik, és nem akarom ezt tönkre tenni. Ha próbálok tenni azért, hogy legyen valami komolyabb szerintetek akkor össze jönne a dolog? Vagy hagyjam az egészet?

2020. jan. 3. 15:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy elhívott kettesben valahova, hogy megbeszéljük a dolgaimat amik történtek nemrég.
2020. jan. 3. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd, most is csak barátság extrákkal kapcsolatot akarna. A saját érdekedben jobb ha nem mész bele. Véletlen beleszeretnél, ő nem viszonozná.
2020. jan. 3. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Csak fájdítod a lelked.
2020. jan. 3. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, hogy csak szexet akar, kapcsolatot nem. Nyilván érted a jelentését, csak nem biztos, hogy tudatosul benned. Tehát semmi felelősség. Ha neked érzések alakulnak ki, és márpedig vannak, ahogy olvasom, akkor ez elég fájdalmas, egyoldalú dolog tud lenni. Idősebb korban is, főleg a nőkre jellemzőbb, hogy az ilyen kapcsolatokban kialakulnak az érzelmek, de nálad már eleve vannak, és csak erősödnek.

Szerintem ne menj bele. Esetleg majd ha a srác már tudni fogja, hogy mit akar, és nem úgy, hogy te megváltoztatod (nem menne) akkor cselekedjen duplán, ne csak beszéljen, és akkor idővel. Hidd el, hogy így sokkal inkább meg is becsülne.

2020. jan. 5. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold. Közölte veled, hogy csak arra kellesz neki, és még mindig gondolkodsz? Hát ne haragudj...
2020. jan. 5. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
n egondold tul a dolgokat
2020. jan. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!