Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit gondoltok erről a versről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a versről?

Figyelt kérdés

A seb begyógyul, de a heg emlékeztet

Elöntenek az érzések,

zavart tévhitek

Vérzik a szívem úgy érzem

Egyre rosszabb lesz ha nézem

Valami mélyen nem hagy nyugodni

Lehet ezt az egészet vele is kellett volna tudatni

De hiába..már ki kellett mutatni

Nem változott semmi, csak a boldogság,

Átváltozott és egy dolog tölti ki...szomorúság

,,Idővel lehet valami" mondta nekem s elmosolyodott

A remény felragyogott

Majd eloltódott

Most csak jobban fáj ez az egész

Követnélek bármerre mész

Veled lennék bármit is lépsz

Szívemben továbbra is elférsz

Hiába kapom a tanácsokat

Nem tudom leküzdeni a gátlásokat

Ahoz túl fontos voltál, vagy és leszel nekem..

,,A szívedre hallgass, az agyad gátol ebben"

Lehet igaz... De attól még itt élsz mélyen bennem.

Bárcsak kitudnálak űzni

De valami nem hagy nyugodni

Az emlékek, a személyiséged

Csak a puszta jelenléted

Tudom hogy nem lehetsz az enyém

De nem hal ki bennem a remény

Itt vagyok elkeseredve

S mégis egy dolog számít, te...

2020. jan. 1. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egész szép, bár számomra egy kicsit zavaró, hogy nem egységes például versszakonként változó sorszámok, mert ha minden versszak 4 soros lett volna, szép lett volna, hogy mindenhol meg van a páros rím.

Az 5. versszak a kedvencem. :)

Jó dolog ha versben (vagy egyéb bármilyen alkotásban) öntöd ki a lelked, szép dolgok születhetnek belőle és segíthet is.

2020. jan. 1. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Semleges... Érzik a fájdalmad, az átjött, hogy szomorú vagy és ha lány vagy minden elismerésem, ha fiú vagy akkor is :D Hol rímel hól nem, hol kijön a ritmusa hól nem, hol 4 sor van hol kettő.. ez így rendszertelen, és cigánymunka... első versszakot úgy kihúznám onnan hogy a betűi is szétrepülnének...

vagy átírnám :

Elöntenek az érzések,

zavarNak a tévhitek,

Vérzik a szívem úgy érzem

Ha nem áll el a vérzés, végem.

2. versszak se a kötőszavakat nem hazsnálod jól, minden rossz benne, ez hatalmas storno, elrontja az egész versedet...

Valami mélyen nem hagy nyugodni

Várom mikor tudok újra nyogodtan aludni,

De hiába..már ki kellett mutatni,

Nem tudsz verset írni, csak engem untatni.

Nem változott semmi, csak a boldogság,

Beköltözött szívembe a szomorúság,

és kéne még két sor.....

Nem lenne amúgy rossz, de ne legyen már benne ilyen hol 2 sor hol négy ez nagyon zavaro-..... vagy páros rímbe irod, vagy nem... ha valamire enm találsz rimet ird át a szót vagy találj meg rímgépet vannak neten ilyenek... a kötőszavaid hazsnálata borzasztó. Dolgozz rajta még egy kicsit! Amúgy ha saját intuícióból született a vers nagyon sajnálom az idő fogja a sebeket begyógyítani a heg meg eltűnik mert jön újabb szerelem, a szakításon mindenki átesik legalább egyszer ennyire azért nem kéne depibe átmenni...

2020. jan. 1. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem rossz.
2020. jan. 1. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

2. Válaszoló vagyok. Bocsi, ha nyers voltam, de nagyon megharagudtam rád, mert alapjában véve ez egy tök jó vers, ami hol el van rontva, hol nem... Van most elég fájdalmad, az én kritikám nem hiányzott, lány vagy szerintem, és kárpótólni foglak ígérem :D

Úgy felidegesített ez a hol 2 hol négy hol 3 sor hogy végig sem olvastama verset, de emgnyugodtam és végigolvastam, hogy jót is mondjak :

az 5. versszak tényleg nagyon jól sikerült rímben ritmusban is kijön! Az utolsóelőttit húzd ki vagy írd át logikai bakik vannak benne, nem is rímel szinte csak mondod.... és az én kedvencem az utolsőó versszakod... majdnem tökéletes szépen leírtad... vsizon t a szlenget és a mai nyelvezetet mellőzhetted volna... Mutatom :

Tudom hogy nem lehetsz az enyém

De él még bennem a remény,

Itt vagyok elkeseredve

S mégis egy dolog számít, te...

Mi za, hoyg "nem hal ki" Tudod ki szokott kihalni? Nagyanyám kertjében a diófa... ezt emberre is csúny ahasználni, nemhogy egy ilyen érzelmes, intelliges szép környezetű fájdalmas versbe lazán beírni, hogy "nem hal ki"... hát majdnem én haltam ki :D Ha a vers érzelem sne rontsd el ilyenekkel, de ezt is s zépen megfogalmaztad és ergó nemrossz versike állj neki javítani és küldd el priviben a végeredményt ;)

2020. jan. 1. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Tetszik. Nekem is az 5. a kedcencem. Szépen írsz, szépen fogalmazol.

A 2es és a(z) 4es(vagy 5ös, nemtom), mindegy, szóval ő jól leírta, teljesen egyet értek vele.

2020. jan. 1. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne ebbe a kategóriába írd, hanem a művészetek rovatba. Itt depis 12-18 évesek vannak általában, így azok igencsak kaphatóak az ilyen sablonos dumára. (Főleg, hogy a mai fiatalok nem olvasnak verseket, így emiatt nem tudnak mihez/kihez hasonlítani, s azt hiszik erre, hogy ez igenis jó iromány...) 18L
2020. jan. 1. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 a 23 és 32 évesen itt lebzselő embereket se hagyd ki
2020. jan. 5. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!