Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki tetszik es ugy volt hogy az egyik este egyutt megyunk valahova es gondoltam lesz valami koztunk ezert megkertem a legjobb fiu baratomat hogy tanitson meg hogy kell csokolozni es belement, de egy baj volt utana elkezdtem iranta tobbet erezni :) most mit csinaljak ?2019. dec. 30. 12:09
2/3 anonim válasza:
Szerintem találkozz azzal a fiúval is, aki tetszik, aztán meglátod, hogy érzel. Ha úgy érzed, a fiúbarátodba szerettél bele, próbáld közölni neki az érzelmeidet. Ha Te is szimpatikus vagy neki, semmi akadálya a kapcsolatotok következő szintre emelésének. :)
3/3 anonim válasza:
Johny Depp vagy ki mondta azt hogyha ket embert szeretsz valaszd a masodikat mert ha az elsot igazan szeretted volna nem szeretsz bele a masodikba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!