Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a kor mennyire számít egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert van egy lány aki hamarosan 17 lesz tehát még 16, míg én 25 múltam. Igen tudom, nem kicsi ez a különbség, de nagyon megkedveltem ezt a lányt, hisz nagyon jól eltudunk beszélgetni meg minden. Elég sok közös témán vagyunk már túl, tehát tudok vele hülyéskedni is meg érett dolgokról is beszélgetni. Tehát nagyon egy húron pendülünk. És látom, hogy a lány is nyit felém.2019. dec. 29. 22:27
1/4 anonim válasza:
Semennyit. A kor csak egy szám. Ennél sokkal összetettebb dolgok miatt fog működni vagy nem működni a kapcsolat.
2/4 anonim válasza:
Ez mindig is egyénfüggő volt. Van, akit zavar, van, akit nem. És ismerek olyan nőt, aki mindig is az idősebbekre bukott. Felesleges általánosítani.
3/4 anonim válasza:
Szerintem kérd meg a lányt, hogy kérdezze meg a szüleit. Vagy ha te a te szüleiddel élsz akkor te kérdezd meg őket mit szólnának, ha egy alig 17 éves lánnyal állítanál haza 26 évesen. :)
4/4 jó_csaj_vagyok válasza:
Beszéltél már a lánnyal erről? Ha mind ketten elmulattok volna 20 vagy legalább 18 akkor az a 8-9 év nem olyan sok de ha a lány még kiskorú akkor lehet neki az lenne picit. Meg lehet nagyon sokan rossz véleménnyel lenének rólatok. De végülis a kor is csak egy szám és ha egyikőtöket sem zavara akkor épp mindegy hogy mit gondolnak mások. A szülők meg csak azt akarják nektek hogy boldogok legyetek úgyhogy egy idő után beletörődnének szerintem. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!