Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Melyiket valasszam vagy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket valasszam vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van baratom mar fel eve

Rajta keresztul ismertem meg a legjobb fiu baratomat

Es a fiuval valamelyik nap egy egesz napot egyutt toltottunk es elkezdett megtetszeni de mar nyaron is volt hogy nagyon bejott..

A fiu folyton olelgetett meg a telefonomat nezte(nem tudom hogy ez mond e valamit)

En:16

A ket fiu meg 17

2019. dec. 28. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szerettél volna bele a másodikba. Tehát a válasz egyértelmű.

Viszont én egész biztosan nem lennék nyugodt melletted, ha ilyen hamar képes vagy beleszeretni valaki másba...

2019. dec. 28. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az #1-nek igaza van.
2019. dec. 29. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
Feküdj le velük hármasban, most még rá lehet fogni a fiatalságra.
2019. dec. 29. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Oh, milyen naívok a mai tinédzserek :D

Tündérkém, attól még nézegetheti a telódat, ölelgethet ha barátnak tekint téged :D Viszont ja nekem se lenne kedvem hozzád, ha ennyire "hűséges" vagy :) (fejben v fizikailag számomra mindkettő ugyanaz)

2020. jan. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!