Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam, emiatt ingerlékeny vagyok . Erre rá megy a kapcsolatunk?
Szóval 2 egyetemre is felvételt nyertem , de nemtudom melyiket válasszam , emiatt ingerlékeny vagyok , és tönkre megy a kapcsolatom.
Szóval felvettek dietetikára , és szakedzőire.
Nemtudok dönteni , viszont az az egy biztos hogy az egytem után angliába költözünk a családomhoz.
Melyikkel járnék jobban ? Pénz illetve ido szempontjábol is.
Koszonom a válaszokat 😥
Neked kell eldönteni hogy melyiket tanulod.
Szerintem többre mész ha nem idő és pénz miatt döntenél...
Neked kell tudni, vagyis érezni hogy melyiket szeretnéd csinálni és az a legfontosabb hogy szeresd csinálni különben semmit nem fog érni... Hidd el ha valamit jól csinálsz fognak keresni és pénzed is lesz, csak azért nyílván tenni is kell.:)
Ha nem tudod eldönteni így sem akkor írj példákat hogy miért pont a dietetika érdekel és írk példát hogy a szakedzői miért érdekel.Ha összedzedted a példákat akkor talán lesz egy jó érv ami miatt tudod az egyiket választani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!