Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elhanyagol a barátom úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagol a barátom úgy érzem. Lehetne erre valami megoldás a szakításon kívül?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk, osztálytársak. 2 éve vagyunk együtt, nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk, de mindig kitartottunk egymás mellett.

Múlt héten megemlítettem neki hogy nem szán időt rám, iskolán kívül alig találkozunk. Szülei mindig csinálnak valami programot, egyébként meg sokat sportol.

Ez hosszú story, tényleg így van, nincs másik lány a képben. Amikor megemlítettem ezt, volt egy hosszú beszélgetésünk, a lényeg az volt, hogy azt mondta nem érti magát, és gondoljuk át, mert ő nem tudja megadni nekem azt amit megérdemlek. Azt hittem szakítani akar, de másnap azzal fogadott hogy mennyire nagyon szeret. És hogy a téli szünetben majd mennyit fogunk találkozni.

Ehhez képest most megint ott tartunk hogy elég keveset beszélünk messengeren mert én nem akarok a terhére lenni, ő meg nem nagyon ír magától. Ráadásul kiderült hogy nem tudni mikor találkozunk mert annyi programjuk van.

Nem tudom mit csinàljak. Hagyjam most, ne keressem, majd megtalál ha hiányzom neki, vagy inkább fogadjam ezt el és nyugodtan kezdeményezzem én a beszélgetéseket?

Ha most én is hanyagolom félek hogy teljesen kihül a kapcsolatunk, írogatni meg nem akarok sokat neki mert esetleg elege lesz belőlem. Ráadásul azért valahogy éreztetném vele hogy ez nagyon nem jó így, de valahogy ő ezt nem veszi észre.

2019. dec. 26. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ha fontos lennél neki, akkor biztos, hogy szánna időt rád, tudod mindenkinek arra van ideje, amire akarja... szerintem elég egyértelmű, hogy tovább kellene állnod ebből a kapcsolatból és olyat találni, akivel tényleg együtt tudsz lenni.
2019. dec. 26. 08:55
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Ha fontos lennél neki keresni és egy 17 éves nem biztos a szüleivel programozna mikor barátnője van elkell gondolkozni a szakításon hogy boldog tudj lenni
2019. dec. 26. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Te is elmehetnék velük egy-egy programra. Nem hívott soha?
2019. dec. 26. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben, szóval kérlek, ha jót akarsz magadnak, vess véget ennek a szenvedésnek. Minnél tovább húzod, annál több fájdalmat fog okozni. Ez jobb már nem lesz, valószínűleg rádunt.

Én 5 hónapot vártam valakire, akinek én voltam a legkevésbé fontos dolog az életében ezer más dolog mellett, mert reménykedtem, hogy lesz jobb. Igaz, mi nem két év, hanem már 6 hónap után jutottunk eddig. Bánom, hogy nem vetettem véget neki akkor, mikor elkezdett hanyagolni, de mikor megemlítettem neki, hogy fáj hogy nem törődik velem és hogy heti egy néhány órás találka nekem nem párkapcsolat, falrahányt borsó volt minden, amit mondtam. Te ne ess bele ebbe a hibába. Egyedül is ezerszer jobb, mint egy rossz kapcsolatban, amiben csak szenvedsz és nem érzed fontosnak magad.

2019. dec. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!