Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolatra van valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatra van valami megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Igazából nem is annyira távkapcsolat. Eljöttem egyetemre és a barátnőm még gimnáziumba jár, ezért csak hétvégén tudunk találkozni. Most tartottunk egy hét szünetet, de a végére már mindketten nagyon hiányoltuk a másikat ezért újra beszélünk. Viszont a barátnőm azt mondta nekem, hogy neki hétközben csak egy plusz probléma vagyok, és nem hiányzom neki. Nagyon sokat kell tanulnia és kevés a szabad ideje. És hét elején úgy gondolja, hogy simán kibírná, ha nem töltenénk együtt a hétvégét, és nem is beszélnénk. Ez az érzés megvan valamennyire mindkettőnkben, benne sokkal jobban, de a hétvége közeledtével már nagyon nagyon hiányzik a másik. Ilyenkor mi a teendő? Én szeretnék vele együtt maradni mert tudom, hogy lesz még olyan időszak amikor sokkal több időnk lesz egymásra, például majd amikor ő is eljön egyetemre. Ő viszont szerintem ezt nem nagyon érzi. Vagy nem tudja hogy az tényleg jó lesz e mert most azt érzi hogy nem. Én sem értem teljesen és ő sem. Egyébként lassan 2 éve vagyunk együtt. Más fiú/lány nem játszik, mert egyikünk se tudja elképzelni magát mással. Köszi hogy elolvastad!

2019. okt. 15. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Amíg egyikőtök nem mondja azt, hogy "elég", addig maradjatok egymásnak.
2019. okt. 15. 13:06
 2/2 KattonaGabi válasza:
send nudes
2019. okt. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!