Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akivel már találkoztunk párszor, és nagyon kedvelem. Viszont nem tudjuk, hogy összejöjjünk-e, mivel keveset tudnánk együtt lenni. Amikor Én ráérnék, Ő edzeni van egy barátjával, amikor Ő ráérne akkor pedig Én itthon vagyok és tanulok. Ezen pedig nem nagyon tudunk változtatni. Szerintetek hogyan lehetne megoldani?
Én 16/l,Ő 18/f
2019. nov. 26. 07:05
1/2 anonim válasza:
Nálatok sokkal elfoglaltabb emberek is meg tudják oldani. Biztos, hogy akarjátok a kapcsolatot?
2/2 Modeler válasza:
Ha akartok találkozni, biztosan tudtok rá időpontot egyeztetni. Ugyanez a járással, ha akarjátok, megoldjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!