Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ír soha? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír soha? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom csak nagyon ritkán ír magától... Ha én írok rá sokszor fölhív és sokáig beszelgetünk de magától nem ír, és ez kicsit rosszul esik, olyan mintha amikor nem vagyok ott eszébe se jutnék... Amikor együtt vagyunk érzem hogy szeret és törődik velem.

2019. dec. 25. 20:16
 1/3 anonim válasza:
100%
Tipikusan olyan fiú aki nem szeret írni de attól meg fontos vagy neki. Én is ilyen vagyok
2019. dec. 25. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan aki nem szeret messengeren beszélgetni

Nem kell egyből azt gondolni hogy nem vagy neki fontos

Nyilván azért van veled együtt mert szeret

Amúgy nem értem miért kell alapvető társas kapcsolatokat a neten folytatni

Az hogy felhív se véletlenül van

2019. dec. 25. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem a neten folytatok társas kapcsolatokat, csak amikor mondjuk nem tudunk beszélni örülnék ha írna
2019. dec. 26. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!